Vit kaninbas för fria kaniner

kr653

Vit bur för kaniner

Kaninbasen kan ställas in på många olika sätt

Slut i lager

Artikelnr: hvidtkaninbu Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Vit kaninbas för fria kaniner

– Vit inomhusbas för kaniner med mycket plats för toalett, matskål och lya

Vill du ha en vit kaninbas för inomhusbruk? Här har vi en söt vit bas som kan ställas in på olika sätt. Denna vackra rymliga inomhusbur för kanin är stor och bekväm för fria kaniner. Det är lätt att ställa upp och redan samlat när du får det i posten.

Buren är lätt att sätta upp och ta ner, och kan fällas ihop, så att du enkelt kan ta med din kanin ut i trädgården en fin sommardag i buren. Kom ihåg att kaninen inte ska stå obevakad ute i denna bur.

Denna vita kaninbur består av 8 paneler, var och en mäter ca 61 cm i bredd och 60 cm i höjd. Dessa paneler sitter redan tillsammans. Omkretsen av hela buret är cirka 488 cm

Vit bas för fria kaniner i vardagsrummet

Vi förespråkar fria kaniner, dvs kaniner som strövar fritt i hela huset. Vi rekommenderar inte att din kanin lever fast i denna kaninbas för fria kaniner. Det är för litet för det. Kaniner behöver utrymme att springa runt. De vill vara en del av människors vardag. Men det kan ge kaninen en känsla av säkerhet, att ha sin egen plats.

Bygg en inomhuslöpningsgård för din kanin själv

Om du köper 2 eller 3 av dessa ljusblå kaninburar kan du göra en stor inomhuslöpningsgård för dina kaniner. Sätt ihop dem och gör en enorm op- och gör lite nytta.

Vit kaninbas för nyanländ kanin

Om en ny kanin kommer in i hemmet och den inte har ett tydligt definierat område, vilket är kaninens plats, kan det mycket väl bli för överväldigat och rädd, och då kan det välja att alltid sitta under sängen eller någon annan plats där den inte kommer ut från igen. Därför rekommenderar vi alltid att du håller en ny kanin i till exempel denna kaninbas den första veckan. Här kan den känna sig hemma och markera sitt territorium i lugn och ro.

Vit metallbur för gratis kanin – Söt förvaring för kaninens saker

Bli inspirerad för häckning av söta kaniner hem på vår Pinteres kanal

Ytterligare information

Vikt 10 kg