Velour canvaskorg för kaniner

kr265

Lämplig för stora kaniner och mindre hundar

Mjukt velourskydd

Brun

Artikelnr: velourkanvaskurv Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Fin mjuk gyllene korg för kaniner

Denna läckra korg för kaniner är något större än många av våra andra korgar. Den är lämplig för stora kaniner eller för två små kaniner.

Den är gjord med massivt skum inuti och stoppad i silkeslen gyllene velour på insidan och grovt gråbrunt duktyg på utsidan.

Ett trevligt tillbehör för kaninburar.

Stor fast korg för kaniner

Korgen här är väldigt öppen. Perfekt för kaniner som inte gillar slutna väggar. Den är stor så den passar även stora kaniner.

Silkeslen korg

Denna kaninkorg är gjord av grovt brunt tyg på utsidan och silkeslen mjuk sammet på liggsidan. Skummet inuti korgen är fast, så din kanin känner att den har fast mark under fötterna när den sitter i korgen.

Tillbehör till kaninbur

Gör en kaninbas med läckra tillbehör till din kaninbur. En bas är den plats där din fria kanin har sina saker. Här är det kaninens territorium, och här har det fred för andra djur eller barn i huset. Det kan vara ett hölje eller en stor bur som alltid lämnas öppen eller bara ett hörn i vardagsrummet. Basen ska innehålla mjuk matta för att skydda tassar, hus, tunnlar eller grottor att gömma sig i, en sovplats, en toalettbricka, matskål och aktiveringsleksaker.

Kaninkorg mätningar

Korgen mäter 61 cm x 48 cm

Ytterligare information

Vikt 1,3 kg