Grått utomhushus för kaniner med fäktning

kr2.176

Med 3 dörrar och regntätt tak

Hus med kaninhölje för löpande gård

 

Artikelnr: gråtudendørshus Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Utomhushus för kaniner – grått hus med liten gård

Fint grått hus med staket

Detta gråa utehus för träkaniner lämpar sig väl som skydd i en större rastgård eller inhägnad trädgård. Den har gott om öppningar och grindar så att du enkelt kan komma in till dina kaniner. Behöver du en plats dina kaniner kan bo på sommaren ute i trädgården? Här kan kaninen söka skugga från solen och skydd mot regnet.

Kaniner utomhus

Det är hälsosamt för kaniner att vara utomhus eftersom de drar nytta av D-vitamin från solljus och drar nytta av frisk luft.

Buret är för litet som permanent boende för kaniner. Kaniner ska ha gott om utrymme. Ge därför din kanin tillgång till en större springa eller inhägnad trädgård dagligen.

Kaninsäkert hölje för utomhusbruk

Kom ihåg att kaniner kan gräva under staketet om buret är på gräs så att de kan komma ut. Rovdjur kan också gräva under för att komma in. Därför ska den stå på en hård yta eller så ska du kaninsäkra din trädgård med staket eller kakel under jord.

Kaniner utomhus på vintern

Om huset ska användas som vinterbostad, isolera det med rockwool, vintermattor eller flamingo. Se till att kaninerna inte kan gnaga på isoleringen. Och det borde finnas minst två kaniner så att de kan värma sig på varandra. Det ska också finnas gott om halm de kan mysa i. Kom också ihåg frostsäkra vattenflaskor.

Mått på kapsling: Bredd 155 cm x djup 53 cm x höjd 70 cm

Fördelar med detta grå utomhushus för kaniner:

  • Taket är regntätt
  • Både hus och inhägnad har många dörrar och dörrar du kan öppna
  • Huset har en utdragbar bricka som enkelt kan tas ut och rengöras
  • Ramp så att kaninerna lätt kan gå upp och ner mellan huset och höljet
  • Huset är ovan mark vilket skyddar mot kyla
  • Galvaniserat trådnät
  • Lätt att montera

Vilda kaniner

Kaniner ute i naturen är vana vid att gräva gångar och grottor under jord. Här stannar de mycket av tiden och här känner de sig trygga. De två våningarna i detta hus kommer att älskas av kaninerna eftersom det nästan är som om de har fler grottor att gömma sig i. Höljet låter dig njuta av synen på dina små kaniner medan de gömmer sig.

(Det är ca 10 dagars leveranstid på våra burar)

Ytterligare information

Vikt 17 kg