Tung stor matningsskål för kaniner – Eller vattenskål – 500 ml

kr76

Vattenskål eller matningsskål

Med bekväm spillkant

500 ml

Slut i lager

Beskrivning

Stor matningsskål för kaniner med blommor – också bra som en vattenskål

Söt tung och stor matningsskål för kaniner av porslin. Kan användas både för foder och vatten. Med superfina ljusa blommor. Går bra med stora kaniner. Kan inte slås omkull.

Stor vattenskål eller matskål för kanin med spillkant

Kanten på denna skål är krökt inåt, på så sätt minimeras avfallet när kaninen äter eller dricker från skålen. Därför är den också idealisk som en vattenskål. Skålen kan inte heller vändas av kaninen.

Stor matningsskål för kaniner: fördelar

  • Spillkant för vatten
  • Tål diskmaskin
  • Stor volym på 500 ml
  • Söta vårblommor
  • Kan inte slås omkull

Rengöring av stor skål för kaniner

Matskålen är diskmaskinssäker eller vanlig handtvätt.

Därför är det en bra idé att ha kaninskålar i olika storlekar

Det är praktiskt och enkelt om du har kaninskålar och sorter i olika storlekar till hands, eftersom din kanin drar nytta av flera olika livsmedel som pellets, torkade örter, hö, sallad och gröna växter från naturen. Ge helst din kanin en diet som påminner om kosten hos vilda kaniner. Ge det hö som består av många gräsarter istället för bara en gräsart, och där ogräs växer bland dem. Och ge din kanin kibbles som består av många gräs och örter istället för soja och spannmål. Och komplettera med olika torkade örter och massor av färska gröna.

Kaniner bör dricka mycket vatten

Och om din kanin inte dricker tillräckligt från flaskan är en maträtt som denna ett riktigt bra alternativ. Kaniner får mer vatten i munnen från skålar eftersom flaskor bara ger vatten droppvis.

Ytterligare information

Vikt 0,6 kg