Svart inomhus kanin lekpenna – 60cm

kr653

Svart inomhuskanin Playpen

Buren kan sättas upp på många olika sätt

60 cm hög

Artikelnr: sortburlille Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Svart inomhus lekhage för kaniner

Söt inredning för kanin – 60 cm hög

Letar du efter en svart inomhus kanin lekhage för dina kaniner? Här har vi söta och lätta kaninhöljen i svart. Denna vackra kaninbur är praktisk och väldigt lätt att installera. Den är redan monterad när du får den.

Kaninbasen kan ställas in på många olika sätt. T.ex. i en 8-kant, en 4-kant eller längs väggen.

Höljet består av 8 paneler, som var och en är ca 70 cm bred och 60 cm hög

Playpen för kaniner

Kaninlekhagen här är en riktigt söt och fin kaninbas, där din kanin kan ha alla sina saker som kissbrickan, ett hus och matskålar. Denna bur, eller hölje, ger en säker avgränsning för din kanin.

Gör dig själv en söt inredning för din kanin med söta kaninmöbler.

Ny kanin

Om du precis har fått en ny kanin och den inte har ett tydligt definierat område, vilket är kaninens plats, kan det mycket väl vara för överväldigat eller rädd. Därför rekommenderar vi alltid att du håller en ny kanin i till exempel denna inomhuslekhage för kaniner den första veckan eller åtminstone några dagar. Här kan den känna sig hemma och markera sitt territorium i fred. Öppna sedan buren när den känner sig trygg och avslappnad och visar intresse för dig.

Bygg dig själv en enorm inomhuslöpningsgård

Om du köper 2 eller kanske till och med 3 höljen kan du göra en enorm inomhuslöpningsgård för dina kaniner. Här kan du ha många tunnlar, hus, grävlådor, toaletter etc. Perfekt om du har flera kaniner eller om de bara behöver vara delvis frigående.

(Buren på bilderna är 76 cm hög)

 

Ytterligare information

Vikt 10 kg