Stor kudde för jättekaniner

kr340

Stor tjock kudde i robust tyg – Grå

För jättekaniner

I lager

Beskrivning

Stor kudde för jättekaniner

Stor kudde för jättekaniner eller många kaniner. Vi har många söta kaningrejer till salu här. Läcker lyxig grå kudde i tjock klädsel. Kudden är grå och superfin. Passa stil stora kaniner.

Söt kudde för jättekaniner

Kudden är grå och passar in i de flestas hem. Den är mjuk att ligga på men inte för mjuk, så den ger en trygg känsla att gå på eftersom den är relativt fast.

Paktisk kanin kudde

Kudden har en rem framför, så att du enkelt kan ta kudden med dig i bilen eller i ett annat rum. Kudden är också bra om du har många kaniner som gillar att ligga tillsammans.

Målet med kudden

68 cm x 55 cm stor kudde

Kanin saker till salu till jättar

Vi har många söta kaninsaker till salu, och självklart behöver vi också något till de härliga jättekaninerna. Vi har också stora gigantiska foderskålar och stora kaninkissabrickor. Vi kommer kontinuerligt att utöka vårt sortiment även till jättar.

Dekorera en bra kaninbas med söta kaninfinish

Fria kaniner ska ha en bas där de har alla sina saker. Det kan vara ett stort hölje eller en öppen bur, eller bara ett hörn i vardagsrummet. Burar och höljen är särskilt bra om det finns barn och andra djur i huset, så att kaninen kan ha lugn och ro i basen. Dekorera basen med söta möbler för kaniner, toalett, leksaker och matskålar.

Ytterligare information

Vikt 3 kg