Stor bur för kanin med botten – Lyxig kaninbur – svart

kr1.898

Rymlig lyxig kaninbur

125cm lång 80cm bred och 70m hög

Med praktisk botten för strö

Artikelnr: sortburkanin Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Fin svart och stor bur för kanin med botten

– Svart lyxig kaninbur med plats för toalett och leksaker

Stor bur för kanin med botten för inomhus av svart metall. Denna vackra svarta inomhus lyxiga kaninbur är stor men ändå platsbesparande jämfört med en inhägnad, för dig som bara har glest utrymme i hemmet.

Lyxburen är tillverkad av robust och slitstarkt pulverlackerat stål. Botten är plast. Det är en invändig kaninbur, men den är lätt att sätta upp och ta ner, och kan fällas ihop, så att du enkelt kan ta med din kanin ut i trädgården en fin sommardag i buren.

Dörren till buret har ett säkerhetslås så att ditt husdjur inte kan öppna buret och springa iväg, och små barn kan inte komma in i kaninburet.

Frigående kaniner

Vi är för frigående kaniner. Det är en stor bur för kaniner men vi rekommenderar INTE att din kanin bor i denna bur. Det är för litet för det. Kaniner behöver utrymme att springa runt, och de vill vara en del av människors vardag. Men det kan vara en fördel för kaninen att ha sitt eget ”utrymme” där den har ett ledigt utrymme och där den kan stanna i fred för barn eller andra djur hemma. Särskilt om det till exempel finns barn i hemmet, eller om du har en kanin med en lite orolig personlighet.

Stor bur för kanin som din kanin inte ska bo i

Om en ny kanin kommer in i hemmet och den inte har ett tydligt avgränsat område, vilket är kaninens plats, kan det mycket väl bli för överväldigat och rädd, särskilt om det har en orolig personlighetstyp, och då kan den välja att alltid sitta under soffan eller någon annan obekväm plats där den inte kommer ut från igen. Därför rekommenderar vi alltid att du håller en ny kanin i buret den första veckan. Här kan den känna sig hemma och markera sitt territorium i lugn och ro.

Stor bur för kanin – Fin förvaring för kanin

Förvara din kanins hus, leksaker och toalett i denna vackra svarta robusta bur.

  • 125 cm lång
  • 80 cm bred
  • 70 cm hög

Vill du ha inspiration för att dekorera kaninburet

Följ oss på Pinterest där vi förvarar pins med vackert inriktade burar

Se hela utbudet av kaninburar och inhägnader här

Ytterligare information

Vikt 10 kg