Små hjärtgodis för kaniner – maskros

kr28

Små hjärtan med maskros

Kanin natur

30 g

Slut i lager

Artikelnr: mælkebøttehjerter Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Små hjärtan med maskrosor för kaniner – sockerfria kaninsnacks

Läcker maskros mellanmål för kaniner – Sockerfria kanin snacks från Bunny Nature. Innehåller inulin, som reglerar blodsockret. Små små hjärtformade godis som är särskilt lämpliga på grund av sin lilla storlek för att mata din kanin direkt från handen.

Maskros snacks innehåller inte

Inget socker, konserveringsmedel, färger eller andra syntetiska tillsatser.

Ingen av våra godsaker och örter innehåller socker, yoghurt eller något onaturligt för kaniner.

Använd dessa små hjärtan som belöning eller lika lite bortskämdhet.

Använd de fiberrika hjärtan som detta

Använd denna fiberrika behandling som belöning för träning eller som bortskämdhet för din kanin. Men var försiktig så att du inte överdriver det, de ska inte användas istället för gott foder, färskt grönska och hö.

Ge din kanin en varierad kost av hö med många gräsarter istället för bara en typ av gräs. Och med många vilda växter. Och ge också kaninen kibbles med många arter av gräs och örter istället för korn och sojabaserad kaninfoder.

Naturliga snacks för kaniner

På Free The Bunny bryr vi oss mycket om hälsan hos alla kaniner. Därför är alla våra kosttillskott och snacks för kaniner friska och naturliga. Här hittar du inget socker, honung eller yoghurt, vilket inte är lämpligt som kaninmat. Men å andra sidan hittar du saker som är laddade med massor av olika gräsarter och naturliga gröna örter och blommor. Vi minimerar också intaget av spannmål och soja med våra produkter.

Innehåll i denna påse med sockerfria kaninsnacks:

Dinkel, havrekli, ris, fruktpress, maskros (5%), skalad havrekli, lignocellulosa, kalciumkarbonat, cikoriapulver (0,5% inulin).

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg