Små hjärtgodis för kaniner – Skogsbär

kr28

Små godis med röda bär

Behandlar för kaniner i hjärtform

30 g

Slut i lager

Beskrivning

Små godis för kaniner – Läckra små hjärtan med rosa höfter och fläderbär

Läckra godis för kaniner. Små små hjärtformade godis som är särskilt lämpliga på grund av sin lilla storlek för att mata din kanin direkt från handen.

Hälsosamma små mellanmål

Dessa söta små hjärtan är friska och innehåller mycket fiber vilket är bra för din kanins tarmsystem. De innehåller också inulin som är bra för den friska bakteriefloran inne i kaninens tarmar.

Dessa godis för kaniner innehåller inte:

  • socker
  • Konserveringsmedel
  • Färgning
  • honung
  • yoghurt

Precis som alla andra godsaker, örter och snacks som du kan få på Free The Bunny. Vi bryr oss mycket om kaninernas hälsa, därför kommer du aldrig att kunna hitta ohälsosamma godis här i butiken.

Ge din kanin lite extra kärlek med dessa söta små hjärtan

Läcker smak av skogsbär i form av nypon och svarta vinbär som spricker av vitaminer. Använd dem som belöning när du tränar eller bara som lite bortskämdhet.

Dinkel och havrekli är hälsosammare än vete och majsstärkelse, som ofta används som bindemedel i kaninsnacks. Och har många fler fibrer. Hjärtan är hårda så det stöder kaninens tandslitage.

Använd det röda hjärtat behandlar så

Använd denna fiberrika behandling med fiber som belöning eller som bortskämdhet för din kanin. Men var försiktig så att du inte överdriver det, de ska inte användas istället för gott foder, färskt grönska och hö.

Ge din kanin en varierad kost av hö med många gräsarter istället för bara en typ av gräs. Och med många vilda växter. Och ge också kaninen kibbles med många arter av gräs och örter istället för kornbaserat foder.

Innehållet i denna påse med läckerheter:

Spelt, havrekli, ris, fruktmassa, havreskalkli, lignocellulosa, nyponskal (2%), fläderbär (1%), hibiskusblommor (1%), kalciumkarbonat, cikoriapulver (0,5% inulin).

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg