Knock Out – Kanin soffa

kr605

Slå ut soffa för kaniner

Lämplig för alla storlekar av kanin

Slut i lager

Beskrivning

Kanin soffa för kanininredning

Ja, du läste rätt. Vad sägs om kanin soffa för basen. Mysig grå soffa med kaninansikte på. Lämplig för kaniner av alla storlekar. Super söt och utsökt kanin till basen.

Soffa för kanin

Denna roliga söta kaninsoffa passar en liten dvärgkanin när den är hopfälld. Du kan slå ut den så att den blir dubbelt så stor och sedan passar den en stor kanin eller flera kaniner.

Skapa mysighet för din kanin med en söt grå kaninsoffa

När allt kommer omkring är den här soffan för kaniner bara superkul och söt att ha inuti kaninbasen. Skapa mysighet för din kanin inuti basen och ha samtidigt några söta och roliga mönster att titta på. När allt kommer omkring förtjänar din kanin bara det bästa.

Dekorera en bra kaninbas med söta kaninfinish

Den fria kaninen måste ha en bas där den har alla sina saker. Det kan vara i form av ett stort hölje inuti eller en bur. Det kan också bara vara ett hörn i vardagsrummet. Burar och höljen är särskilt bra om det finns barn och andra djur i huset, så att kaninen kan ha lugn och ro i basen. Dekorera kaninbasen med söta möbler för kaniner, toalett, leksaker, matningsskålar och annan kanin.

Hur man håller kanin soffa ren

Skyddet kan tas av kuddarna och tvättas i 30 grader och lufttorkas. Inuti finns kisskuddar på kuddarna så att de inte förstörs av misstag.

Ytterligare information

Vikt 2 kg