Ortopedisk kaninkudde

kr129

Skönt mjukt men ändå fast att ligga på

Lämplig för kaniner, katter och små hundar

Artikelnr: ortopædiskpude Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Ortopedisk mörkgrå kaninkudde med minneskum

Ortopedisk kaninkudde med supermjukt nallebjörntyg ovanpå, robust och slitstarkt tyg under botten och dragkedja. Inuti finns en fast men mjuk kudde av minneskum som stöder kaninen väl och ger en hälsosam sovmiljö. Vi har många kanintillbehör till salu för gratis kaniner.

Perfekt sovplats för alla mindre kaniner.

Hälsosam kaninkudde

Kudden är grå och passar in i de flestas hem. Den är mjuk att ligga på men inte för mjuk, så den ger en trygg känsla att gå på eftersom den är fast. Den stöder din kanins hållning medan den vilar.

Paktisk kudde

Du kan enkelt ta kudden med dig i bilen eller i andra rum. Dessutom kan det ortopediska kuddskyddet tas av och tvättas vid 40 grader och lufttorkas.

Målet med kudden

Kudden mäter ca 60 cm x 40 cm och är 5 cm hög

Söta kanintillbehör till salu

Vi har gott om kanintillbehör till salu för din gratis kanin här. Gör en fin kaninbas. Det kan vara ett stort hölje eller en öppen bur, eller bara ett hörn i vardagsrummet. Burar och höljen är särskilt bra om det finns barn och djur närvarande i hemmet, då kan din kanin ha lugn och ro i basen. Dekorera basen med sovplats t.ex. denna grå friska kudde eller en säng, en grotta eller ett hus som den kan gömma sig i, en toalett och matskålar.

Ytterligare information

Vikt 1 kg