Örter för kanin – maskros

kr33

Friska maskrosor

100 g örter för kanin

Slut i lager

Artikelnr: mælkebøtteurt Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Torkade maskros örter för kanin – populärt kanin mellanmål

Örter för kanin med maskrosor, med sina många vitaminer, mineralämnen och mikronäringsämnen hjälper till att stärka din kanins naturliga immunförsvar, och är också ett mycket populärt mellanmål eftersom det smakar så bra. Detta är 100% naturlig kaninmat. Ringblommor läggs också till. Ringblomma smakar gott och är en härligt doftande blomma för din kanin.

Få en hälsosam kanin med örter

Strö maskros ört över din kanins dagliga hö för att ge din kanin en mer spännande matupplevelse. Växla mellan olika örter varje dag för att ge kaninen en mer varierad och hälsosammare kost. Kom ihåg att vilda kaniner, förutom olika sorter av gräs, också äter mycket gröna blad, kvistar och blommor varje dag.

Det höga fiberinnehållet säkerställer optimal matsmältning och därmed bättre välbefinnande. Hälsosamt och gott mellanmål för kaniner.

På Free The Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att INGEN av våra godsaker, snacks och örter innehåller socker, honung, yoghurt eller syntetiska tillsatser.

Maskros 85%, ringblomma blommor 15%

Använd örterna så här

Använd denna växtbaserade blandning som en bortskämdhet för din kanin. Och som extra hälsotillskott. Blanda det i höet för att göra höet mer spännande.

Ge din kanin en varierad kost i form av hö med många olika gräsarter istället för bara en grässort. Och med många ogräsplantor. Och ge kaninen kibbles med många arter av gräs och örter istället för spannmål, soja och majsbaserat foder.

Ytterligare information

Vikt 0,150 kg