Örter för kaniner – Bärblad – hälsosamt mellanmål

kr34

Jordgubbsblad, björnbärsblad, hallonblad

Friska och välsmakande örter för kaniner

100 g hälsosamt kaninsnack

 

I lager

Beskrivning

Läckra bärblad är friska fiberrika örter för kaniner. Och kaninerna älskar dem. Detta är verkligen ett hälsosamt kaninsnack.

Här i butiken hittar du aldrig godis, snacks och örter som innehåller socker, honung eller yoghurt eller något onaturligt för kaniner. Vi bryr oss mycket om kaninernas hälsa och vill att alla kaniner ska ha en mer verklighetstrogen kost.

Bärblad är ett av våra kaniners favoritsnacks, de smakar riktigt bra.

Fruktfyllda blad från jordgubbar, björnbär och hallon är ett smakrikt alternativ till andra örter.

Det höga fiberinnehållet säkerställer optimal matsmältning och bidrar därmed till djurens välbefinnande. Super hälsosamt tillskott till kaninmatningen.

Super friska örter för kaniner

Om du också vill ge din kanin en mer riktig kanindiet, är det superbra att växla mellan många olika örter och löv varje dag bredvid det dagliga höet och kibble. Eftersom kaniner i naturen äter mycket löv, blommor och kvistar förutom gräs.

Våra kaniner älskar att sniffa runt i sitt hö och leta efter de små läckra växtbaserade överraskningarna i den.

Ge din kanin en varierad och naturlig kanindiet genom att mata med olika växtbaserade blandningar varje dag. Och ge din kanin hö och pellets med många olika gräsarter och vilda växter och blommor.

Kanin örter används så här

Använd denna växtbaserade blandning som en bortskämdhet för din kanin och för mer hälsa. Blanda det i höet för att göra höet mer spännande.

Ge din kanin en varierad kost i form av hö med många olika typer av gräs istället för bara en gräsart. Och med många gröna växter. Och ge kaninen kibbles med många gräsarter och örter istället för spannmål och sojabaserat foder.

Denna påse med bärblad innehåller:

björnbärsblad 41%, hallonblad 36%, jordgubbsblad 20%, rosenblad

protein 12,4%, fett 3,2%, fiber 19,5%, aska 9,1%

Ytterligare information

Vikt 0,150 kg