Ergonomiska matningsskålar för kaniner – elfenben

kr79

Kaninskål med snedställda sidor för enkel åtkomst

Droppkant för att undvika vattenavfall

Slut i lager

Beskrivning

Foderskålar för kaniner – Elfenbensfärgad porslinskål

Dessa matningsskålar för kaniner från Living World är ergonomiskt korrekta så att din kanin kan böja sig bekvämt till sitt foder eller vatten. Kaninskålen är lämplig för både mat och vatten.

Matskål med fasad kant

Din kanin behöver inte sträcka sig över en kant för att få mata, eftersom den är snedställd. Diskarna är gjorda av porslin och är porfria, vilket skyddar dem från bakterier. Botten är extra tung, så skålarna kan inte lätt välta eller kastas runt. Pellets flyter därför inte överallt i kaninbasen.

Vattenskål med böjd kant upptill

Som vattenskål är den bra eftersom den har en spillkant. Eftersom kanten böjer sig inåt minimerar det vattenavfallet utanför skålen. Din kanins bas hålls därför torr och ren.

Fördelar med denna kaninrätt

  • Spillkant för vatten
  • Snedställda sidor för enkel åtkomst
  • Tål diskmaskin
  • Volym på 420 ml

Rengöring av dessa matningsskålar för kaniner

Skålen tål både handtvätt och maskintvätt.

Har olika matskålar

Det är praktiskt och enkelt om du har kaninskålar av olika storlekar och sorter till hands, eftersom din kanin drar nytta av flera olika livsmedel som pellets, torkade örter, hö, sallad och växter från naturen. Denna maträtt finns också i 2 andra färgvarianter. Grön och lila.

Kaniner bör dricka mycket vatten

Och om din kanin inte dricker tillräckligt från flaskan är en maträtt som denna ett riktigt bra alternativ. Kaninflaskor ger bara vatten till kaniner droppvis, därför får kaninen mer vatten i munnen från skålar.

Mål

Storlek: ca 14 x 6,5 x 14 cm
Kapacitet: ca 420 ml

 

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg