Maskros rötter för kaniner

kr41

Behandla med mycket fiber

– för en hälsosam kaninmage

I lager

Artikelnr: mælkebøtterødder Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Läckra torkade maskrosrötter – 50 g Jr gård

Maskrosrötter från Jr gård är en hälsosam och smakfull behandling för alla kaniner. Våra egna kaniner får dem regelbundet och de älskar dem.

Maskrosrötter är ett mellanmål med ett naturligt högt fiberinnehåll och säkerställer därför en hälsosam mage och matsmältning för kaniner.

På Free The Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att INGEN av våra godsaker, snacks och örter innehåller socker, honung, syntet, yoghurt eller något onaturligt för kaniner.

Använd som en godbit eller mellanmål

Använd dessa snacks som belöning eller behandla din kanin till dem. Våra egna kaniner är galna på dem. Men var försiktig så att du inte överdriver det, de ska inte användas istället för bra hö och foder.

Ge en varierad kost av hö med många olika gräsarter istället för bara en typ av gräs. Och med många naturliga växter och blommor. Och ge kaninen kibbles med många arter av gräs och örter istället för pellets baserade på soja och spannmål.

Jr-gård snacks

Alla Jr-farms kaningodis och snacks som vi säljer här på Free the Bunny är noggrant utvalda så att de är hälsosamma och naturliga

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg