Kornfri solroskamille – naturliga kaningodisar

kr41

Kornfri blomstjälk

Kanin behandlar utan spannmål, socker eller tillsatser

 

I lager

Artikelnr: kamillesolsikkeblomststang Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Två stora läckra naturliga kaningodis med blommor – 140 g

Kornfria barer med solros, maskros och kamomill är två superhälsosamma, kornfria och sockerfria naturliga kaningodis. Fylld med härliga örter och gula blommor.

Dessa kanin snack barer innehåller inte

De läckra gnagarstavarna är helt fria från korn och sockerrika ingredienser. Som alla andra snacks hittar du här i butiken.

Det är därför ett hälsosamt alternativ till gnagarestänger från andra märken på marknaden.

På Free The Bunny bryr vi oss mycket om kaninernas hälsa och naturliga kost. Därför kan du vara helt säker på att INGEN av våra godsaker, snacks och örter innehåller konserveringsmedel, socker, honung eller yoghurt eller något onaturligt för kaniner.

Fördelen med denna behandling

Din kanin kommer säkert att älska dessa läckra blomstarstänger.

Snackbarerna är hårda och stöder därför det viktiga tandslitage plus ger aktivering för din kanin eftersom det tar längre tid att äta dem.

De är laddade med riktigt friska frön som hampfrön, linfrön och fänkålfrön som ger din kanin gott om omega 3 och 6 fettsyror.

Blommor, grönsaker och blommor hjälper dig att ge din kanin en varierad kanindiet.

Använd naturliga kaningodisar så här

De har en naturlig sträng så att du kan hänga upp godisarna. Din kanin kommer att kunna gnaga på en sådan stav i många timmar. Det är inte foder, så ge dem bara ibland, de är för höga i fett för att gå som kaninfoder.

Ge en varierad kost av hö med många olika gräsarter istället för bara en typ av gräs. Och med många naturliga växter och blommor. Och ge kaninen kibbles med många gräsarter och örter istället för pellets baserade på soja, majs och vete.

Jr-farm Grainless

Alla Jr-gårdar Kornfria produkter är utan vete och andra spannmål, men fyllda med bra friska kärnor som är rika på omega 3-fettsyror, inklusive dessa solrosstjälkar som du kan hänga upp.

Sammansättning av blomma snacks:

ärtmjöl, gräsfrön, kanariegräsfrön, nässla, bovete, persiljestjälkar, morötter, hampfrön, kamomillblommor 1,6%, linfrö, fänkålsfrön, pepparmynta, maskros, svart kummin, solrosblommor 0,7%

Protein 17,3%, fett 8,4%, fiber 7,1%, aska 4,2%, Kalcium 4022 mg/kg, Fosfor 3202 mg/kg, Natrium 181 mg/kg

Ytterligare information

Vikt 0,200 kg