Del 1 – Kaninbyn – 3 i 1 Kaninhus

kr646

Gömställe längst ner i huset och sängen högst upp i huset

Huset kan också sättas ihop med tillhörande tunnlar

Slut i lager

Beskrivning

3 i 1 Rabbit House 1:a delen av 2 i serien The Bunny Village

Detta kaninhus är bara en hit för kaniner. Det fungerar både som ett gömställe och som en säng eftersom taket har ett urtag där du kan lägga en kudde. Perfekt kaningrejer för din bas. Huset kan användas ensamt eller tillsammans med tunnlar och andra hus som kan sättas ihop över hela linjen. Då kan du göra en kanininredning precis enligt dina önskemål och behov.

Ett kaninhus flera användningsområden

När din kanin har ett sådant hus får den också en säng, eftersom huset har en kant på toppen där du kan lägga en kudde för den att ligga på. Vi har kuddar som passar perfekt med toppen av huset, som är vattentäta (del 3). Kuddarna kan också användas inne i huset.

Kanin inredning

Kaninhuset du behöver montera dig själv när du får det. Den kan vridas så att du själv bestämmer på vilken sida utgången och sidofönstret sitter. Huset kan användas som det är ensamt eller så kan du köpa två eller flera hus till dina kaniner och sätta ihop dem med svarta fyrkantiga tunnlar (del 2). Då kan du samla en hel liten kaninby med grottor och tunnlar som kaninerna skulle ha under jord i naturen.

Kanin saker – kanin bas

Du kan ha ett eller två hus om du har en liten kaninbas eller har många kaninhus och tunnlar tillsammans om kaninbasen är stor. Observera att tunnlarna endast är lämpliga för dvärgkaniner. Utrusta också din bas med en matta, en kissbricka, aktivitetsleksaker och andra söta kaninsaker.

Fördelar med dessa hus för kaniner

  • Kan användas ensam som ett kaninhus
  • Två eller flera hus kan anslutas med tunnlar
  • Kaninen får både en håla och en säng

Huset för kaniner samlas så här

Huset är lätt att montera. Du slår bara sidorna ovanpå huset med nävarna. I de flesta fall tar det inte lim för att huset ska stå stabilt. Men eftersom träet kan variera lite i tjocklek får du en tub trälim och en bit sandpapper, så att du kan limma ihop det om det behövs.

Mål

Längd 37 cm

Bredd 26 cm

Höjd 26 cm

Dörrar 15 cm x 15 cm

Ytterligare information

Vikt 1,8 kg