Kaninsäng – Söt liten säng för kaniner

kr469

Kaninbädd av trä med kaninöron för fria kaniner

Säng för kaniner i gnagarefritt trä

 

I lager (kan restnoteras)

Beskrivning

Kaninseng av trä

– Säng för kanin med livslång hållbarhet – gnaga fritt trä

Vill du göra en söt inredning av kaninburar? Denna söta kaninsäng i trä med kaninöron är Free The Bunnys egen design. Säng för kanin tillverkad i Danmark, speciellt utvecklad för att ge din kanin den mest bekväma sovplatsen. Materialen är av hög kvalitet och kaninmöblerna är gjorda i mjuka och enkla former som passar in i vilken stil som helst. Perfekt för alla fria kaniner. Kaninbädd har livslång hållbarhet, eftersom din kanin inte kan gnaga på träet.

Säng för kaniner

Kaninsängen är gjord av hård plywood, vilket är för svårt för kaninerna att tycka om att gnaga på den. Det betyder att dina möbler kommer att hålla länge. Den är endast avsedd för inomhusbruk. Och träet är gjort för inomhusbruk för människor.

Inga fler kaninkorgar som gnager i bitar. Här är din kanins favorit sovplats. Nu blir det enkelt och roligt att dekorera kaninburar.

Montering av sängen

Du måste montera sängen själv när du får den. Inkluderar trälim och en bit sandpapper. I många fall är det inte nödvändigt att använda lim, och sängarnas fogar kommer att hålla sig bra, men träets tjocklek kan mycket väl skilja sig lite smuggling i vissa fall, och då är det en bra idé att limma den så att den inte faller isär.

Du måste slå trädet tillsammans med en knytnäve när du samlar det.

Inredning av kaninburar med denna säng ger följande fördelar

  • Super söt design
  • Många alternativ för att anpassa sängen din stil med olika sängkläder
  • Lång hållbarhet med gnagafritt trä
  • Lätt att hålla ren
  • Kaniner älskar det

Rengöring av kaninbädd

Denna säng för kaniner kan torkas med fuktig trasa. Eftersom träet är så hårt suger det inte in så mycket smuts, så det håller sig fint länge.

Kaninbädd dimensioner passar dvärgkaniner

  • 37cm liggande längd
  • 26cm sovbredd
  • 10cm hopphöjd

Du kan också köpa matchande sängkläder i flera söta varianter här i kaninbutiken.

Du kan också köpa en liten kisssäker madrass till sängen. Detta innebär också att sängkläderna inte så lätt sparkas ur sängen när kaninen rör sig i den.

Ytterligare information

Vikt 1,3 kg

Du kanske också gillar …