Kaninsäckkudde – Svart med kaninöron

kr945

Kanin öronsäck kudde för kaniner

Med halmfyllning

Beskrivning

Säckkudde för kaniner

Denna kaninsäckkudde är tillverkad i Danmark och gjord speciellt för kaniner. Säckkudden är svart med söta kaninöron. Det är en av de sakerna för kaniner vi designar och tillverkar själva.

Praktisk tvättbar kaninsäckkudde

Kaninkudden är gjord av ett svart ytterhölje med dragkedja i botten och är tillverkad av vattentät nylon. Ytterhöljet kan torkas med en trasa eller tvättas i tvättmaskinen och lufttorkas.

Det finns också en infälld dyna, med stängning av kardborreband. Detta lock kan också tvättas i maskin och lufttorkas.

Kudde med extra säkerhet för kaniner

Fyllningen är 2 kg halm. Som lätt kan bytas ut om du känner för det. Halm är bra fyllning eftersom det ger en mer fast sittyta än bollar gör. Då känner kaninen mer tryck.

Dessutom är det lätt att byta, och om ett hål skulle gå i kudden en dag kan kaninen inte äta syntetiska bollar som flyter överallt.

Saker för kaniner

Gör en bra kaninbas med söta saker för kaniner. En bas är ett stort hölje eller en öppen bur, eller bara ett hörn i vardagsrummet. Burar och höljen är särskilt bra om barn och andra djur lever, då kan din kanin ha lugn och ro i basen. Dekorera basen med söta kaninsaker som också dekorerar ditt vardagsrum samtidigt. Till exempel denna säckkudde eller en säng, ett hus eller en grotta, en pölbricka och skålar för matning.

 

Ytterligare information

Vikt 3,5 kg