Kanin örter med blommor och grönsaker

kr48

Sommarfält örtblandning

Friska färgglada blommor, vägkanter och grönsaker

Används som ett komplement till det dagliga höet

I lager

Beskrivning

Sommarfält – härliga färgglada kaninörter

Läckra färgglada kanin örter. Med härliga friska och doftande blommor som maskros, hibiskusblommor, rosenblad, ringblommor och solrosor. Det finns också grönsaker i denna växtbaserade blandning i form av morötter och ärtor. Vägkanten är en ogräsart som är mycket frisk och älskad av kaniner.

Läckert mellanmål som stimulerar sinnena

Kaniner älskar att ha växtbaserade blandningar strö över sitt dagliga hö. Det ger variation till smak- och luktsinnet och gör det mer spännande att äta. Det gör också deras matintag mer naturligt, eftersom de i naturen kompletterar sin måltid av gräs med gröna blad och blommor.

Glad och hälsosam kanin med örter

Vill du ge din kanin en mer verklighetstrogen kost: Gör din kanin glad och ge den olika örtblandningar att växla mellan varje dag. Prova till exempel den här läckra blomvarianten. Våra egna kaniner älskar att sniffa runt i det dagliga höet och leta efter de läckra växtbaserade överraskningarna i den.

På Free The Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att INGEN av våra godsaker, snacks och örter innehåller socker, honung eller yoghurt eller något onaturligt.

Använd växtbaserade kosttillskott som detta

Använd denna växtbaserade blandning som en bortskämdhet för din kanin. Blanda det i höet för att göra höet mer spännande.

Ge din kanin en varierad kost i form av hö med många olika gräsarter istället för bara en grässort. Och med många ogräsplantor. Och ge kaninen kibbles med många arter av gräs och örter och utan korn och soja.

Ingredienser i denna växtbaserade blandning

Morotskivor, ärtflingor, vägkant, ringblomma blomställningar, solrosblommor 10%, maskros 10%, hibiskusblommor, rosenblad 10%

Ytterligare information

Vikt 0,15 kg