Rund kaninkorg med memory skum

kr265

Super fin korg för mindre kaniner

Med lyxigt minneskum

Slut i lager

Artikelnr: rundmemoryskumkurv Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Lyxig kaninkorg

Rund liten kaninkorg av lyxmaterial. Din kanin kommer att älska den här korgen. Den är superfin mjuk och fast. Korgen är lämplig för mindre kaniner. Bara en fin utrustning för kaniner.

Kaninkorg med minneskum

Minneskum känns superlyxigt, hela korgen är gjord av det, både botten och kanten på korgen. Den är fast men ändå väldigt mjuk, så att din kanin inte sjunker ner i korgen. Här kan din kanin sova säkert och bra. Tack vare korgens kant känns kaninen omsluten och skyddad, även om det är en öppen korg.

Lyxkorg för kaniner

Denna runda korg för mindre kaniner har en vändbar kudde som är grå/brun på ena sidan och vit plysch på andra sidan. Korgen är också belagd med teddytyg på insidan av korgen, så din kanin ligger fint och mjukt. På utsidan av korgen är tyget tillverkat av tjockt, robust och slitstarkt duktyg.

Kurva mål

Korgen har en diameter på 43 cm.

Utrustning för kaniner

Gör en kaninbas med utsökt utrustning för kaniner. En kaninbas är den plats där kaninen har sitt territorium och alla dess saker. Det kan vara ett hölje eller en stor bur som alltid lämnas öppen eller bara ett hörn i vardagsrummet. Basen ska innehålla mjuk matta, ett hölje, en kissbricka, matningsskålar och aktiveringsleksaker.

Ytterligare information

Vikt 1,3 kg