Kaninkex med örter och fibrer – fiberrika kaninsnacks

kr41

Läckra växtbaserade kex för din kanin

Fiberrikt kanin mellanmål

50 g

Slut i lager

Beskrivning

Läckra fiberrika kex för kaniner med gröna örter

Behandla din kanin med dessa läckra fiberrika kaninsnacks med gröna örter från Bunny Nature. Härliga fiberrika godsaker i form av små kex, som kan delas upp i mindre bitar med timjan, citronmeliss och pepparmyntsblad.

Fiberrika kaninsnacks:

Dessa kaningodis innehåller fiberrikt kli och lignocellulosa. De innehåller också cikoriarot med ett naturligt högt innehåll av inulin som hjälper matsmältningen och håller blodsockernivån nere.

Som med alla våra andra godsaker:

  • Utan socker
  • Inga konserveringsmedel
  • Inga konstgjorda färgämnen

På Free The Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att alla våra godisar, snacks och örter är hälsosamma. Vi har inget i butiken som innehåller socker, honung, yoghurt eller något ohälsosamt för kaniner.

Använd de fiberrika godisarna så här

Använd denna fiberrika behandling med fiber som belöning eller som bortskämdhet för din kanin. Men var försiktig så att du inte överdriver det, eftersom de innehåller för mycket fett, så de ska inte användas istället för gott foder, färskt grönska och hö.

Ge din kanin en varierad kost av hö med många olika gräsarter istället för bara en typ av gräs. Och med många vilda växter. Och ge kaninen kibbles med många gräsarter och örter istället för vete och sojabaserat kaninfoder.

Ingredienser:

Spelt, havrekli, ris, fruktmassa, havregäckskli, lignocellulosa, timjan, rosmarin, citronmeliss, pepparmyntablad, kalciumkarbonat, cikoriapulver (0,5% inulin). (Örter 6%)

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg