Kaninkex med rödbetor och fibrer – Kaningodis

kr41

Friska rödbetor för din kanin

50 g

Slut i lager

Artikelnr: kaninkiksrødbede Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Kaningodis – Läckra små kex för kaniner med rödbetor och fibrer

Behandla din kanin med dessa läckra kaningodis med friska rödbetor och fiber från Bunny Nature. Rödbetor spricker bland annat med vitamin B och C, de gynnar en god cirkulation och immunförsvar. Dessa härliga fiberrika godsaker i form av små kex, som kan delas upp i mindre bitar med 12% rödbetor.

Hos oss bryr vi oss mycket om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att alla våra godisar, snacks och örter är hälsosamma. Vi har inget i butiken som innehåller socker, honung eller yoghurt eller något onaturligt för kaniner.

Fiberrika kaningodis:

Dessa kaningodis innehåller fiberrikt kli och lignocellulosa. De innehåller också cikoriarot med ett naturligt högt innehåll av inulin, vilket hjälper matsmältningen och håller blodsockernivån nere.

Som med alla våra andra kaninsnacks:

  • Innehåller inte socker eller andra sötningsmedel
  • Noll konserveringsmedel
  • Inga konstgjorda färgämnen
  • Inte några konstgjorda tillsatser

Använd godis som detta

Använd denna behandling med fiber som belöning eller som en bortskämdhet för din kanin. Men var försiktig så att du inte överdriver det, eftersom de innehåller för mycket fett, så de ska inte användas istället för gott foder, färskt grönska och hö.

Ge din kanin en varierad kost i form av hö med många olika gräsarter istället för bara en grässort. Och med många vilda växter. Och ge kaninen kibbles med många arter av gräs och örter istället för korn och sojabaserad kaninfoder.

Ingredienser:

Dinkel, havrekli (fiber), ris, rödbetor (12%), fruktmassa, havrekli (fiber), lignocellulosa (fiber), kalciumkarbonat, cikoriapulver (0,5% inulin).

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg