Ergonomisk kaninmatningsskål eller dricksskål – lila

kr79

Kaninskål med droppkant

och sneda sidor

Slut i lager

Beskrivning

Lila kaninmatningsskål eller dricksskål

Denna kaninmatningsskål från Living World är ergonomiskt korrekt utformad för din kanin. Då kan den böja sig bekvämt till maten eller vattnet. Din kanin behöver inte sträcka sig över skålens kant för att komma till foderet, eftersom det är snett framför. Skålen är gjord av keramik, som skyddar mot bakterier i små repor och sprickor. Botten är tung, så skålen kan inte lätt välta eller kastas med, som kaniner ofta gör.

Matningsskålen är lämplig för både vatten och kaninfoder.

Som en matningsskål för kaniner

Som en matningsskål är det bra eftersom det är snett, så kaninen lätt kan nå över kanten. Din kanin kan inte heller slå sina kibbles ur skålen eftersom den står stadigt på golvet tack vare den tunga botten.

Som en dricksskål för kaniner

Som dricksskål är den bra eftersom den har en spillkant. Eftersom kanten böjer sig inåt minimerar det vattenavfallet utanför skålen.

Storlek på kaninmatningsskål eller vattenskål

Storlek: ca 14 x 6,5 x 14 cm
Kapacitet: ca 420 ml

Fördelar med denna kaninrätt

  • Spillkant för vatten
  • Tål diskmaskin
  • Stor volym på 420 ml
  • Sned ergonomisk kant för komfort

Rengöring av stor skål för kaniner

Matskålen är diskmaskinssäker eller vanlig handtvätt.

Har olika kaninskålar

Det är praktiskt och enkelt om du har kaninskålar och sorter i olika storlekar till hands, eftersom din kanin drar nytta av flera olika livsmedel som pellets, torkade örter, hö, sallad och gröna växter från naturen. Ge helst din kanin en diet som påminner om kosten hos vilda kaniner. Ge det hö som består av många gräsarter istället för bara en gräsart där vilda växter inte sorteras ut. Och ge dina kaninpellets som består av många gräs och örter istället för soja och spannmål. Och komplettera med olika torkade örter och massor av färska gröna.

Kaniner bör dricka mycket vatten

Och om din kanin inte dricker tillräckligt från flaskan är en maträtt som denna ett riktigt bra alternativ. Kaniner får mer vatten i munnen från skålar eftersom flaskor bara ger vatten droppvis.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg