Kaninbro – Bro till kaninbur

kr169

Kaninbro i gnagfritt trä

Slut i lager

Beskrivning

Kaninbro – Kaninramp för att dekorera kaninburar

Denna kaninbro är ett oumbärligt tillbehör för inredningen av din kaninbur, om kaninen inte kan eller inte kommer att hoppa över hinder. Kaninramp för kaniner som inte gillar att hoppa över kanten av buret.

Det kan naturligtvis också användas för andra hinder.

Kaninbro till bur

Om din kanin har en bur som bas, och burdörren är öppen, kan den fortfarande ha problem med att hoppa ut ur eller in i buret. Många kaniner har det. Kanske är den rädd för att glida eller kanske är den bara inte van vid att hoppa över hinder. Här kan denna kaninbro hjälpa till.

Användningen av bro för kaniner

Placera bara denna bro till kaninen över kanten av buröppningen. Din kanin kan gå hela vägen upp och ner för rampen till andra sidan. Eftersom det finns halkfria dekaler ovanpå rampen kan kaninen känna sig extra trygg när den passerar eftersom den inte är hal. Denna bro är därför lämplig för kaniner som är rädda för eller har svårt att hoppa.

Fördelar med denna kaninramp

  • Hjälpa till över hinder
  • Halkfri yta
  • Gnaga fritt trä

Gnaga fritt trä

Denna bro är gjord av gnagafritt trä. Liksom de andra fria kaninkaninmöblerna är denna bro gjord av hårt trä som din kanin inte kan gnaga i bitar. Det ger möblerna en lång livslängd.

Dimensionerna på kaninbron