Jättekaniner – Kudde i mjuk velour – Svart

kr334

Stor gul sammetskudde

För alla kaniner

Artikelnr: gulkæmpepude-1 Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Stor svart velourkudde för jättar eller flera kaniner

Stor svart kudde för jättekaniner eller flera kaniner. Härlig lyxkudde i tjockt och slitstarkt velourtyg. Kudden är svart och superfin och har en fin mjuk yta. Passar alla stora kaniner eller om du har flera små som gillar att ligga och gosa tillsammans.

Söt svart kudde för basen

Kudden är svart och passar in i de flestas hem. Den är mjuk att ligga på men inte för mjuk, så den ger en trygg känsla att gå på eftersom den är relativt fast.

Paktisk kanin kudde

Kudden har en rem baktill, så du kan enkelt ta kudden med dig i bilen eller i ett annat rum. Och det är lätt att rengöra. Den kan torkas med en trasa vriden ut i vatten med tvättmedel. Eller så kan du packa upp locket och tvätta det i 30 grader på den mjuka tvätten i tvättmaskinen och lufttorka den.

Målet med kudden

76 cm x 56 cm x 13 cm stor kudde

Kanin saker till salu till jättar

Vi har många söta kaninsaker till salu, och självklart behöver vi också något till de härliga jättekaninerna. Vi har också stora gigantiska foderskålar och stora kaninkissabrickor. Vi kommer kontinuerligt att utöka vårt sortiment även till jättar.

Dekorera en bra kaninbas med söta kaninfinish

Fria kaniner ska ha en bas där de har alla sina saker. Det kan vara ett stort hölje eller en öppen bur, eller bara ett hörn i rummet. Burar och höljen är särskilt bra om det finns barn och andra djur i huset, så att kaninen kan ha lugn och ro i basen. Dekorera basen med söta möbler för kaniner, toalett, leksaker, höhäck och matskålar.

Ytterligare information

Vikt 2,5 kg