Kaninhus med öron

kr538

Kaninhus med söta öron

Beskrivning

Kaninhus med öron

Detta söta kaninhus med öron är tillverkat av gnagande trä och passar alla mindre kaniner. Använd detta kaninhus för burar eller inhägnader eller vad din kaninbas består av. Om du också vill göra ett sött hölje av din kaninbur istället för de gamla kartongerna och slumpmässiga plastsakerna, är detta kaninburtillbehör bara för dig.

Kaninhus i flera utgåvor

Detta söta kaninhus är Free The Bunnys egen design. Du kan få huset med olika färgade öron, så att du kan anpassa det den stil du vill att din kaninbas ska vara eller möblerna du har i vardagsrummet.

Inomhus kaninhus

Träet är tillverkat av mycket hård björkfaner, som är avsedd att göra möbler för människor från. Den är endast avsedd för inomhusbruk. Kaninhuset är tillverkat av så hårt trä att din kanin inte kan gnaga på den. Vi har själva haft ett sådant hus i flera år, utan ett enda bitmärke.

Kaninhus för bur, hölje eller bas

Bur detta kaninhus för burar eller höljen eller din kanins favorit bostad. Kaniner behöver ett gömställe där de kan känna sig trygga. Detta hus för kaniner har 2 utgångar för det, kaniner som bäst. De skulle gärna vilja ha en flyktväg. I sina hålor under jord har kaniner alltid flera tunnlar som de kan fly genom där de kan fly från rovdjur.

Kanin bur layout

Kom ihåg att kaniner inte får leva fast i en liten bur. Den ska bara användas som bas där den har sina saker och kan känna sig trygg. En kanin behöver flytta mycket och vill vara en del av familjens dagliga liv. Andra bra tillbehör till kaninburet är grävgropen och tunneln. Kaniner älskar tunnlar eftersom de ute i naturen gräver långa gångar mellan sina hålor så att de kan besöka bakanden och gömma sig från rovdjur.

Husets mål

28 x 28 x 28 cm

 

Ytterligare information

Vikt 1,9 kg
farver

Grå, Rosa