Hög inomhusbur för kaniner – svart – 107 cm

kr856

Svart lång kaninbur för fria kaniner

Buren kan sättas upp på många olika sätt

Den höga inhägnaden kan dekoreras med t.ex. älvljus eller andra föremål högst upp

Artikelnr: sortburhøjt Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Hög inomhusbur för kaniner – variation

Söt inredning för kaninbasen

Nu kan du få en hög inomhusbur för kaniner i svart här på Bunny and Cat. Hög kaninbur i svart. Kaninburen är 107 cm (42″) lång!!

Då kan du göra en riktigt söt kaninbas med saker högst upp som kaninen inte når. Och det kan se mer harmoniskt ut i vardagsrummet med något mer höjd på buret.

En annan fördel med att staketet är så högt är att man kan dekorera det med till exempel älvljus eller blommor upp dit kaninen inte når. Det ser riktigt sött ut.

Denna höga kaninbur består av 8 paneler som var och en är cirka 70 cm bred och 107 cm hög. Höljets omkrets är 560 cm (220 ”)

Se vårt urval av kaninburar här

Hög kaninbas

Kaninbasen är där kaninen har sina grejer. Detta kan vara en bur eller inhägnad, för att ge en säker avgränsning.

Förvara till exempel kaninens hål, pölbrickan och en grävlåda i den. Ha många söta leksaker till din kanin också.

Hög kaninbur för fria kaniner i huset

Vi är för fria kaniner i huset. Vi rekommenderar inte att kaninen bor fast i detta höga hölje. Kaniner behöver utrymme att springa runt. Och de ska vara en del av familjens vardag. Men det kan vara en fördel för kaninen att ha sitt eget lediga utrymme. Ge det till exempel en hög inomhusbur för kaniner.

Ny kanin

Om du just har haft en kanin kan det mycket väl vara för överväldigat eller rädd om det inte har ett begränsat område. Därför rekommenderar vi att du håller en ny kanin på ett begränsat område, t.ex. en hög kaninbur som denna under den första veckan. Här kan det känna sig hemma och markera sitt territorium i fred. Öppna sedan buren när det verkar kännas tryggt. Om kaninen verkar rastlös eller biter i staplarna, låt den ut omedelbart. Kaniner är väldigt olika, så vissa kaniner kan lätt släppas omedelbart.

Du kan hitta många bra idéer för fina inredningsalternativ på Pinterest.

Bild 3 är för inspiration

(det är ca 8-10 dagars leverans på burar)

Ytterligare information

Vikt 11 kg