Hazel grenar med löv för kaniner

kr48

Grenar och löv för kaniner

Hasselnöt träd

40 g

I lager

Beskrivning

Hazel träd grenar för kaniner

Friska och välsmakande hasselgrenar för kaniner. Tunna trädgrenar med massor av löv på dem för din kanin.

På Free The Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att alla våra godisar, snacks och örter är hälsosamma. Vi har inget i butiken som innehåller socker, honung eller yoghurt.

Grenar och löv är förmodligen det mest naturliga du kan ge din kanin att äta. Vilda kaniner äter löv och grenar varje dag. De tjocka grenarna du kan köpa på marknaden för kaniner, de våra kaniner är inte särskilt intresserade av. Det beror på att de inte kan skala barken av dem som de kan med färska grenar ut från trädgården.

Dessa grenar är tunna och spröda, som pilgrenar, och därför kan kaniner äta dem hela. Hasselgrenarna spricker sprött i munnen. Och med härliga vitaminrika och fiberrika blad nam nam. Hasselgrenarna hjälper också kaninens tandslitage.

Använd hasselgrenar för kaniner som denna

Använd dessa torkade hasselgrenar som en bortskämdhet för din kanin och för extra tandslitage och hälsa. Blanda till exempel det i höet för att göra höätningen mer spännande.

Ge din kanin en varierad kost i form av hö med många olika gräsarter istället för bara en grässort. Och med många gröna växter och blommor. Och ge kaninen kibbles med många arter av gräs och örter istället för kornbaserat foder.

Komplettera alltid din kanins diet med olika grenar, örter och bladgrönsaker för att ge den en naturlig och varierad kanindiet.

Jr-Farm grenar

Vi har valt grenar från JR-Farm eftersom det är naturligt foder för kaniner

 

Ytterligare information

Vikt 0,050 kg