Grainless One – Kaninmat – Foder för kanin – block

kr79

Hela kompletta foderblock bestående av många gräsarter och örter

All vår kaninmat är fri från spannmål, socker eller tillsatser

950 g foder för kanin

 

I lager

Artikelnr: Grainlesscompletedværg-1 Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Superfriska och naturliga stora foderblock – kornfritt och sojafritt foder för kanin

Kaninmat och aktivering i en produkt

950 gram komplett matning

Letar du efter pelletsfritt foder för kanin? Kornfri En komplett kaninmat för dvärgkaniner är 100% försiktigt pressade stora block som din kanin kan spendera tid på att gnaga av. Det är aktivering och utfodring i ett.

Matningsblocken har ett högt fiberinnehåll, som försiktigt pressas ihop, utan att förstöra de viktiga fibrerna som är så friska för kaninernas magar.

De har en något högre fetthalt än vad vi normalt har, 5%, så vi rekommenderar någon av de andra typerna av mat om du har en överviktig kanin.

Efter att vi bekantat oss med ingredienserna i kaninmat matar vi våra kaniner uteslutande med Grainless, Bunny Nature och Beaphar Nature kaninfoder!!!

Försök att jämföra denna läckra naturliga ingredienslista med din nuvarande livsmedels ingredienslista.

Den första ingrediensen i dessa stora matningsblock är gräs

Den första ingrediensen i kaninmat bör alltid vara gräs. Dessa foderblock för kaniner innehåller härligt gräs och andra vilda växter från Alpernas betesmarker.

Plus gröna växter och blommor

Dessutom innehåller dessa kaninblock ett antal andra grönsaker, örter och blommor: till exempel vägkant, ringblomma, björkblad och persilja.

Jämfört med andra bra märken av kaninmat

Andra bra kaninmärken innehåller vanligtvis 1 typ av gräs, några örter och ett antal billiga rester från industrin som vete, majs och soja. Billiga fodermärken från till exempel snabbköpet innehåller inte gräs utan nästan bara dessa billiga fyllmedel från industrin.

Dessutom innehåller de sockerarter som melass, vilket gör kaninen beroende av pillerna. Och färgämnen som att foderet ser mer inbjudande ut för människor.

Det kornfria foderet innehåller ingen av ovanstående ingredienser.

Grainless One foder för kanin innehåller INTE:

  • Socker eller andra sötningsmedel som melass
  • Salt
  • Vetekärnor eller andra korn
  • Soja
  • Konstgjorda färger eller smaker

Verkligt naturligt komplett foder för kaniner

Denna Grainless One Dwarf Rabbit kompletta matningsblock har rätt sammansättning av komponenter som fett och fiber, som andra märken, men består av naturliga växter för kaniner, inte billiga fyllmedel från industrin.

Tyskar är i allmänhet väldigt nördiga om sina husdjur, och därför är de också riktigt bra på att producera kvalitetssaker för djuren. Detta kan ses här. När du öppnar en påse med maten luktar den väldigt gott om örter, mycket mer än andra dyra märken på marknaden.

De läggs dessutom till vitaminer och mineraler.

Därför matar vi i framtiden bara våra egna kaniner med kaninmat från Grainless, Bunny Nature eller Beaphar Nature-produkter, och detta rekommenderar vi också till dig och din kanin 🙂

Skaffa en kanin med en frisk mage, utan problem, gör fina stora runda bollar varje dag….

Kom ihåg att kaninen också måste ha tillgång till kvalitetshö och färskvatten varje dag.

Ingredienser i denna kaninmat:

Hela växtfloran växer på permanenta ängar i Alperna, ärtflingor, hästbönflingor, morötter 5%, linfrö, persilja, havreväxter, pepparmynta, lanserad, ringblomma, rödbetor, fänkålfrön, mjölkfiskar, björkblad, hallonblad, maskros, svart kummin, speltväxter, kamomill, gurkor, squash.

Tillsatser / kg: Vitamin A (såsom retinylacetat) 13 000 UI., vitamin C (såsom askorbylmonofosfat) 250 mg, vitamin D3 (såsom kolekalciferol) 900 UI., vitamin E (såsom RRR-alfa-tokoferylacetat) 80 mg

Analys: protein 15,9%, fett 5,1%, fiber 19,1%, aska 6,6%

Vi säljer bara kaninmat som innehåller många olika grässorter och örter här i butiken. Och vi säljer bara kornfritt foder för kanin.

Ytterligare information

Vikt 1,6 kg