Grainless Marguerite Cornflower – kanin snacks

kr41

Två stora kornfria blomstammar

Kaninsnacks utan spannmål, socker eller tillsatser

 

I lager

Artikelnr: maguritkornblomststang Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Två stora friska blomkaninsnacks – 140 g

Kornfria barer med Marguerite och Cornflower är läckra, kornfria och sockerfria kaninsnacks. De har en naturlig sladd så att du kan hänga upp stängerna.

De läckra gnagarstavarna är helt fria från korn och sockerrika ingredienser. De är därför ett hälsosamt alternativ till många andra gnagarstavar på marknaden.

På Free The Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att INGEN av våra godsaker, snacks och örter innehåller socker, honung eller yoghurt eller något annat onaturligt för kaniner.

Din kanin kommer definitivt att älska dessa läckra blommiga snacks.

Jr-farm Grainless

Alla Jr-farms Grainless produkter är utan vete och andra spannmål, men fyllda med goda friska kärnor som är rika på omega 3-fettsyror, även dessa tusenskönor att hänga upp.

Snackbarerna är hårda och stöder därför det extremt viktiga tandslitaget plus ger aktivering för din kanin.

Fördelen med denna behandling

Din kanin kommer definitivt att älska dessa läckra blå blomma stjälkar.

Snackbarerna är hårda och stöder därför det viktiga tandslitaget plus ger aktivering för din kanin eftersom det tar lång tid att äta dem.

De är fyllda med riktigt friska frön som gräsfrön, linfrö och fänkålsfrön som ger din kanin gott om omega 3 och 6 fettsyror.

Marguerite, blåklint, grönsaker och örter hjälper dig att ge din kanin en varierad kost.

Använd dessa kaninsnacks så här

De har en naturlig sträng så att du kan hänga upp godisarna. Din kanin kommer att kunna gnaga på en sådan stav i många timmar. Ge blommor bara däremellan, de har för hög fetthalt för att gå som kaninfoder.

Ge din kanin en varierad kost av hö med många olika gräsarter istället för bara en typ av gräs. Och med många ogräs och blommor. Och ge kaninpellets med många gräsarter och örter istället för kibbles baserade på soja, majs och vete.

Sammansättning av blomma snacks:

Ärtmjöl, gräsfrön, kanariegräsfrön, nässla, bovete, persilja stjälkar, morötter, hampfrön, kornblomma 1,6%, prästkragar 1,6%, linfrö, fänkålsfrön, pepparmynta, maskros, svart kummin.

Ytterligare information

Vikt 0,200 kg