Hö med många gräsarter och tillsatta blommor

kr40

Hö med naturliga örter och blommor

Fjällänghö med mer blad och mindre stam för kaniner

500 g

I lager

Artikelnr: sommerenghø Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Läcker bergsäng med blommor för kanin- 500g

Fjällänghö för din kanin med många gräsarter och örter ger din kanin en varierad naturlig kost. Detta hö läggs till extra blommor.

Läckert hö för kanin

Sommar kärleksfullt torkad änghö bestående av gräs och örter med mycket hög bladandel. Mer blad och mindre stam är utsökt hö för kaniner.

Höet här har naturliga örter från betet och aromatiska sommarblommor har tillkommit. Detta hö ger din kanin läckra smaker på grund av tillsatta blommor.

Berg äng hö

Premium bergäng hö för alla kaniner som vill bli bortskämda lite.

Foderrekommendation: ges ren eller blandad med andra JR Farm örter.

Hö är den viktigaste delen av en kanins dagliga foder – därför bör kaniner alltid ha färskt hö tillgängligt. Växla gärna mellan olika typer av hö.

Höets sammansättning:

Hö, ringblomma blomma 3%, rosenblommor 1%

Hö analys:

protein 12,0%, fett 2,8%, fiber 25,2%, aska 7,9%

Vi vill främja kaninernas hälsa, därför innehåller allt vårt hö många olika grässorter och gröna växter och blommor. Det är bättre än hö med bara en typ av gräs, eftersom det ger kaniner mer växtsortiment i vardagen. Det här är mer som mat av vilda kaniner, som trots allt matar på många gräsarter, gröna blad, blommor och kvistar varje dag. Byt mellan olika hömärken för att minska en monoton diet för din kanin. Kom också ihåg att lägga till olika örter och gröna.

 

Ytterligare information

Vikt 0,6 kg