Färskt grönt kaninhö med 18 olika gräs/växter

kr66

Bidrar till en varierad kanindiet

Stor 3 kg eller 750 g påse

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Stor påse med super läcker grön kvalitet kaninhö

Denna kaninhö är utsökt och grön. Det är verkligen lite hö av superbra kvalitet. Det kan ses och luktas på avstånd. Den är helt grön och doftar friskt av gräs och örter. Den består av långa sugrör och är nästan dammfri.

Hö som ger kanin en varierad kost

Höet innehåller 18 olika gräsarter och naturliga örter och vildblommor. På så sätt bidrar det till att ge din kanin en naturlig och varierad kanindiet. När allt kommer omkring äter kaniner i naturen många olika arter av gräs och örter varje dag. Detta hö liknar kosten vilda kaniner skulle äta.

Grön kanin hö

Det gröna kaninhöet torkas inomhus för att bevara vitaminer och näringsämnen. Den ligger löst i påsen, så den har behållit de långa fiberkedjorna, som hjälper kaninens tarmfunktion och tandslitage.

Fiberrikt läckert hö för kaniner

Detta färska krispiga gröna hö för kaniner innehåller 23% fiber och 12% proteiner

På Free The Bunny vill vi främja kaninernas hälsa, därför innehåller allt vårt hö många olika grässorter och gröna växter och blommor. Det är bättre än hö med bara en typ av gräs, eftersom det ger kaniner mer växtsortiment i vardagen. Det här är mer som mat av vilda kaniner, som trots allt matar på många gräsarter, gröna blad, blommor och kvistar varje dag. Kom också ihåg att lägga till olika örter och gröna till din kanins diet varje dag.

Ytterligare information

Vikt N/A
Friskt grønt hø

,