Färskt grönt hö för kaniner grönsaker – 18 gräs – örter

kr66

Hö med 18 olika gräsarter och örter

och med tillsatta grönsaker

500 g

Slut i lager

Beskrivning

Grönt färskt hö för kaniner med grönsaker

Detta super bra kvalitet hö för kaniner luktar gott och friskt och grönt, och ser också ut så här. Örthö med många gräsarter.

Hälsosam örthö som ger en varierad kanindiet

Örthö hjälper till att ge din kanin en varierad kost eftersom den består av 18 olika gräsarter och naturliga vilda örter, dvs ogräsväxter och blommor.

Vi vill främja kaninernas hälsa, därför innehåller alla våra typer av hö många olika grässorter och gröna örter och blommor. Det är bättre än hö med bara en typ av gräs, eftersom det ger kaniner mer växtsortiment i vardagen. Det här är mer som mat av vilda kaniner, som trots allt matar på många arter av gräs, ogräs, blommor och kvistar varje dag. Växla gärna mellan olika hömärken för att minska en alltför monoton diet för din kanin. Kom också ihåg att lägga till olika örter och gröna.

Fiberrikt hö för kaniner

Höet ligger löst i påsen, så det behåller de viktiga långa fibrerna som hjälper din kanin att upprätthålla en hälsosam tarmfunktion och tandslitage.

Höet innehåller 23% fiber.

Kaninhö med vitaminer

Det läckra helgröna örthöet torkas försiktigt inomhus för att bevara vitaminerna från gräset. Det är dessutom torkat CO2-neutralt.

Smakfullt kaninhö

I denna variant tillsätts 6% grönsaker i form av rödbetor, pepparfrukt och persilja. Det ger din kanin några läckra små söta smaker medan du äter sitt hö.

Dammfritt hö för kanin

Kaninhöet är också i stort sett dammfritt, så det är bra för din kanins känsliga luftvägar och för ditt hems inomhusklimat.

Fördelarna med hö

  • ger varierad kanindiet;
  • slipning av tänder
  • håller tarmen frisk
  • smaka på sort
  • klimatvänlig torkning
  • massor av vitaminer

 

 

Ytterligare information

Vikt 0,6 kg