Bokgrenar med löv för kaniner

kr29

Tunna krispiga grenar med löv för kaniner

bok

40 g

Slut i lager

Beskrivning

Bokgrenar för kaniner

Läckra bokgrenar för kaniner. Tunna trädgrenar med massor av gröna blad från bokträd.

Läckert mellanmål för kaniner

Grenar och gröna blad är förmodligen det mest naiva du kan ge din kanin att äta. Vilda kaniner äter bark och grenar och naturligtvis gröna blad ute i naturen. De tjocka grenarna du annars kan köpa på marknaden för kaniner, de flesta kaniner är inte särskilt intresserade av. Det beror på att de inte kan skala barken av dem som de kan med färska grenar från naturen.

KOM IHÅG: På Free The Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att alla våra godisar, snacks och örter är hälsosamma. Vi har inget i butiken som innehåller socker, honung, co-serving, yoghurt eller något annat onaturligt.

Dessa bokgrenar är krispiga och helt tunna som pilgrenar, och därför älskar kaniner dem, de kan ätas helt och spricka krispiga i munnen. Och med härliga vitaminrika och fiberrika gröna blad.

Använd grenarna för kaniner som denna

Använd dessa torkade grenar som en bortskämdhet för din kanin och för mer hälsa och tandslitage. Blanda till exempel det i höet för att göra höätningen mer spännande.

Ge din kanin en varierad kost i form av hö med många olika gräsarter istället för bara en grässort. Och med många ogräsplantor. Och ge kaninen kibbles med många gräsarter och örter istället för vete och sojabaserat foder.

Komplettera alltid din kanins diet med olika grenar, örter och bladgrönsaker för att ge den en naturlig och varierad kanindiet.

Ytterligare information

Vikt 0,050 kg