Kaninbur inomhus – blå – kaninbas

kr653

Blå kaninbur inomhus

Blå kaninbas kan ställas in på många olika sätt

Artikelnr: blåt kaninbur Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Blå kaninbur inomhus

– blå kaninbas med mycket plats för toalett, grävlåda och grotta

Vill du ha en blå kaninbur inomhus? Här har vi en söt ljusblå kaninbas som kan sättas upp på olika sätt. Denna vackra rymliga inomhusbur för kanin är stor och bekväm för fria kaniner. Det är lätt att ställa upp och redan samlat när du får det i posten.

Buren är lätt att sätta upp och ta ner, och kan fällas ihop, så att du enkelt kan ta med din kanin ut i trädgården en fin sommardag i buren. Kom ihåg att det inte får vara obevakat ute i denna bur. Rovdjur kan komma.

Denna ljusblå kaninbur inomhus består av 8 paneler, var och en mäter ca 70 cm i bredd och 60 cm i höjd. Dessa paneler sitter redan tillsammans. Omkretsen av hela buret är cirka 560 cm

Burar för gratis kaniner i vardagsrummet

Vi förespråkar fria kaniner, dvs kaniner som strövar fritt i hela huset. Vi rekommenderar inte att din kanin lever fast i denna fria kaninbas. Det är för litet för det. Kaniner behöver utrymme att springa runt. De vill vara en del av människors vardag. Men det kan ge kaninen en känsla av säkerhet, att ha sin egen plats.

Bygg en inomhuslöpningsgård för din kanin själv

Om du köper 2 eller 3 av dessa ljusblå kaninburar kan du göra en stor inomhuslöpningsgård för dina kaniner. Sätt ihop dem och gör en enorm op- och gör lite nytta. På kaningården kan du lägga många små trähus, olika tunnlar, sängar, toalettbrickor och matningsskålar. Men kom ihåg att ta ut kaninerna varje dag ändå.

Blå kaninbur för nyanländ inomhuskanin

Om en ny kanin kommer in i hemmet och den inte har ett tydligt definierat område, vilket är kaninens plats, kan det mycket väl bli för överväldigat och rädd, och då kan det välja att alltid sitta under sängen eller någon annan plats där den inte kommer ut från igen. Därför rekommenderar vi alltid att du håller en ny kanin i till exempel detta blå hölje den första veckan. Här kan den känna sig hemma och markera sitt territorium i lugn och ro.

Ljusblå metall inomhusbur för kanin – Söt förvaring för gratis kanin saker

Bli inspirerad för häckning av söta kaniner hem på vår Pinteres kanal

Ytterligare information

Vikt 10 kg