Björkgrenar med löv för kaniner

kr29

Grenar och gröna blad för kaniner

Björk

40 g

Slut i lager

Artikelnr: birkegreene Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Björkgrenar för kaniner

Jr-Farm grenar. Läckra björkgrenar för kaniner. Tunna trädgrenar med massor av gröna blad på dem för din kanin.

Grenar och gröna blad är förmodligen det mest naturliga du kan ge din kanin att äta. Vilda kaniner äter bark och grenar och naturligtvis gröna blad ute i naturen. De tjocka grenarna du annars kan köpa på marknaden för kaniner, de flesta kaniner är inte särskilt intresserade av. Det beror på att de inte kan skala barken av dem som de kan med färska grenar ut från trädgården. Men dessa grenar är tunna och spröda, som pilgrenar, och därför älskar kaniner dem, de kan ätas helt och spricker sprött i munnen. Och med härliga vitaminrika och fiberrika gröna blad på mums…

Här bryr vi oss mycket om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att alla våra godisar, snacks och örter är hälsosamma. Vi har inget i butiken som innehåller socker, honung eller yoghurt eller något onaturligt och ohälsosamt för kaniner.

Använd grenar för kaniner som denna

Använd dessa torkade grenar som en bortskämdhet för din kanin och för extra hälsa och tandslitage. Blanda till exempel det i höet för att göra höätningen mer spännande.

Jr-Farm-filialer hjälper till med varierad kost

Ge din kanin en varierad kost i form av hö med många olika gräsarter istället för bara en grässort. Och med många ogräsplantor. Och ge kaninen kibbles med många gräsarter och örter istället för spannmål och sojabaserat foder.

Komplettera alltid din kanins diet med olika grenar, örter och bladgrönsaker för att ge den en naturlig och varierad kanindiet.

Ytterligare information

Vikt 0,050 kg