Bivänligt hö i ätbar låda för kaniner

kr103

Friskt hö för miljön och kaninen

Rolig aktivering av kanin och mysigt hus

1 kg hö

Slut i lager

Artikelnr: bivenligthø Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Miljövänligt Hö och ätbart hus för kaniner – Aktiverande kanin

Aktivering gör din kanin glad. Här är en ätbar låda för kaniner, som delvis är gjord av gräs och naturligtvis är giftfri. Höet inuti är av superkvalitet. Lådan ger din kanin massor av kul och aktivering.

Rolig ätbar låda för kaniner – kaninaktivering

Lådan är superrolig leksak för kaniner. Du klämmer ut två hål ur det, och din kanin har ett hus som den kan krypa in i och äta hö samtidigt. Aktivering av kanin i många timmar, och då är det hälsosamt.

Super hälsosamt hö

Med detta hö för din kanin ger vi vårt bidrag till en intakt insektsvärld, eftersom ängarna med detta hö inte klipps förrän den 15 juni.

Eftersom det finns de färgglada vildblommorna, gräs och örter i full blom, och insekterna och bina kan frolica i detta doftande naturfält.

Höet här är särskilt rikt på råfibrer och innehåller mycket örter på grund av sin långa tillväxtperiod.

Således, till skillnad från de växande monokulturerna, skapas nya och naturliga livsmiljöer för alla insekter och bin. Den rika matförsörjningen från denna unika livsmiljö ger också humlor, fjärilar och deras vänner pollen och nektar. Höet med naturliga örter till kaninen soltorkas noggrant innan det packas i den naturliga kartongen, som av hållbarhetsskäl består av 23% gräs.

Miljövänligt kaninhö

Det bivänliga höet är 100% plastfritt och gräskartongen (förpackningen) är stämplad med en naturlig grön färg. Kaninhuset har hål som enkelt kan klippas ut, och kartong kan användas direkt som höhäck eller som lekstuga som kan nippas av utan att tveka.

PS. Höets mindre intensiva gröna färg beror på det höga råfiberinnehållet, vilket är viktigt för alla dvärgkaniner och små djur för naturlig tandrengöring och hälsosam matsmältning.

Distribuera

  • Kanin aktivering
  • Säkert gömställe
  • Miljövänligt hö
  • Hälsosam och varierad kost

På Bunny and Cat vill vi främja kaninernas hälsa, därför innehåller allt vårt hö många olika grässorter och gröna växter och blommor. Det är bättre än hö med bara en typ av gräs. Det här är mer som mat av vilda kaniner, som trots allt matar på många gräsarter, gröna blad, blommor och kvistar varje dag. Känn dig fri att växla mellan olika hö, för att minska en alltför monoton diet för din kanin. Kom också ihåg att lägga till olika örter och gröna.

Ytterligare information

Vikt 1,3 kg