Stor billig kaninbur – Metallfärgad 60, 80, 100, 120 cm hög

kr1.109kr1.789

Metallfärgad kaninhölje

Buren kan ställas in på många sätt

Running yard för kaniner av olika höjder

Artikelnr: Kaninindhegningmetal Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Stor och billig kaninbur – metallfärgad 60, 80, 100, 120 cm hög

– Stor kaninhägnad med mycket plats för toalett, kaninhus och leksaker

Vill du ha en stor billig kaninbur? Här har vi ett fint metallfärgat stort kaninhölje som kan sättas upp på många olika sätt. Stor prisvärd kaninbur för inomhusmetall och utan botten. Detta vackra rymliga hölje är stort och praktiskt och enkelt att installera.

Dörren till buret har ett säkerhetslås så att ditt husdjur inte kan öppna buret och springa iväg, och små barn kan inte komma in i kaninburet.

Löpgården består av 8 paneler, var och en mäter ca 80cm i bredd och 60, 80, 100 eller 120 cm i höjd

Var medveten om att vissa kaniner är riktigt bra på att hoppa, och kommer att kunna hoppa över staket under 80 cm, särskilt om buren ligger precis bredvid en yta de kan hoppa på.

Gratis Kanin

Vi är för fria kaniner, det vill säga kaniner som går fritt i hela huset. Vi rekommenderar INTE att din kanin lever fast i detta kaninhölje. Det är för litet för det. Kaniner behöver utrymme att springa runt. De vill vara en del av människors vardag. Men det kan vara en fördel för kaninen att ha ett eget ”utrymme” där den har ett ledigt utrymme och där den kan vistas i lugn och ro för barn eller andra djur hemma, till exempel denna stora grå run. Kaninburet är riktigt bra om det finns barn i hemmet eller om du har en kanin med en rädd personlighet.

Bygg din egen inomhusgård för kaninerna

Om du får 2 eller kanske till och med 3 av dessa burar kan du göra en stor kaningård för dina inomhuskaniner. Sätt ihop dem och skapa ett stort område. Om du av någon anledning inte vill ha 100% fria kaniner. Då kan vi rekommendera att göra en stor löprunda i vardagsrummet eller någon annanstans i huset där kaninerna kan ha gott om plats att busa på. Här kan du lägga många små grävlådor, grottor och tunnlar. Perfekt för kanininredning. Men kom ihåg att ta ut kaninerna varje dag ändå.

Billig kaninbur för gratis kaniner

Om en ny kanin kommer in i hemmet och den inte har ett tydligt avgränsat område, vilket är kaninens plats, kan det mycket väl bli för överväldigat och rädd, särskilt om det har en orolig personlighetstyp, och då kan den välja att alltid sitta under soffan eller någon annan obekväm plats där den inte kommer ut från igen. Därför rekommenderar vi alltid att du håller en ny kanin i till exempel denna lyxhägnad den första veckan. Här kan den känna sig hemma och markera sitt territorium i lugn och ro.

Prisvärd kaninbur – gör en stor kaninhölje inomhuskaniner – Fin förvaring för kanin saker – gör en fin kanininredning

Stor kapsling 240cm x 80cm eller 160cm x 160cm

Styla detta metallfärgade hölje som det passar dig

Se vår pinterest-tavla för inspiration till kanininhägnader

Här är alla våra andra inhägnader

(det är ca 8-10 dagars leverans på burar)

Ytterligare information

Vikt 18 kg
Kanin indhegning

, , ,