Äppelgrenar med löv för kaniner

kr48

Grenar och löv för kaniner

Apel

40 g

Slut i lager

Beskrivning

Äppelgrenar för kaniner – grenar för kanin

Friska och välsmakande äppelgrenar för kaniner. Fiberrika grenar för din kanin. Tunna trädgrenar med massor av löv på dem för din kanin.

JR-Farm

Alla våra JR-Farm fodertillskott är noggrant utvalda eftersom de är naturliga för kaniner.

Apple grenar

Greniga löv är förmodligen det mest naturliga du kan ge din kanin att äta. Vilda kaniner äter bark och grenar och, naturligtvis, gröna blad varje dag. De tjocka grenarna du kan köpa på marknaden för kaniner, de våra kaniner är inte särskilt intresserade av. Det beror på att de inte kan skala barken av dem som de kan med färska grenar ut från trädgården.

Dessa grenar är tunna och spröda, som pilgrenar, och därför kan kaniner äta dem hela. Grenarna spricker sprött i munnen. Och med härliga vitaminrika och fiberrika blad nam nam.

Och då är det bra för tandslitage.

På Free the Bunny bryr vi oss djupt om kaninernas hälsa och naturlighet. Därför kan du vara helt säker på att alla våra godisar, snacks och örter är hälsosamma. Vi har inget i butiken som innehåller socker, honung eller yoghurt eller något onaturligt för kaniner.

Användningen av grenar för kanin

Använd dessa torkade grenar som en bortskämdhet för din kanin och för extra hälsa och tandslitage. Blanda till exempel det i höet för att göra höätningen mer spännande.

Ge kaninen en varierad kost i form av hö med många olika gräsarter istället för bara en grässort. Och med många naturliga växter från fältet. Och ge kaninkorn och sojafria foderpellets med många arter av gräs och örter.

Komplettera alltid kaninens mat med olika grenar, örter och gröna för att ge den en naturlig och varierad kanindiet.

Ytterligare information

Vikt 0,050 kg