Kanintoalett, Spån och Hygien

1 produkt

Kanintoalett, spån och hygien

På den här sidan hittar du kanintoaletter, spån för kaniner och hygienprodukter som borstar. Välj en bottenbädd till kanin som passar din kanins behov och lägg den i din kanintoalett. Lägg höet nära din kanintoalettbricka för extra mys.

Kanintoalett

Vi har lite olika kanintoaletter. Välj då den kanintoalett som passar dina behov. Vi har både stora svarta fyrkantiga brickor och små kattbrickor som du kan använda till din kanin. Vi har även en stängd kanintoalett om du vill slippa lukten och synen.

Spån för kaniner

Här finns även olika hållbara bottensängar till din kaninbricka eller toalettavdelning. Eller till botten av buren. Alla våra spån är miljövänliga och fria från gifter. Så din kanin har ett helt rent och giftfritt område. Vårt strö för kaniner är dessutom dammfritt, så att inga dammkorn kommer in i kaninens luftvägar och besvär.

Bottenbädd för kaniner

Vi har olika bottenbäddar för kaniner. Vi har träpellets för kaninburar som håller toalettområdet rent och torrt. Hampa underlägg för kaniner är mjukare än spån och har en bra uppsugningsförmåga. Kaninspån med citrusdoft motverkar insektsbesök.

Mysig kanintoalett

Gör en riktig mysig toalett till din kanin. Kaniner älskar att äta medan de gör pölar. Placera hö nära din kanintoalettbricka och skapa mys kring din kanin.

Hygien

Vi har ett sortiment av miljövänliga hygienprodukter, för rengöring av burar, brickor och kanintoaletter. Alla rengöringsprodukter är giftfria, så din kanin kan säkert komma tillbaka och bråka med sina saker utan att riskera att komma i kontakt med gifter. De är också miljövänliga. Bra för naturen och bra för ditt husdjur.

Kaningrejer på den här sidan

  • Toalettskål för kanin
  • Kaninspån
  • Rengöring av kaninen

Vi har precis startat upp vår kaninbutik så vi får in fler saker i butiken hela tiden. Så kom tillbaka med jämna mellanrum och se det växande urvalet av saker till din kanin.

Kärlek

Free the Bunny