Kaninskålar, höhäckar och dricksflaska

Visar alla 6 resultat

Kaninskålar – Høhæk kanin – Kanin dricksflaska

Vill du ha helt unika kaninskålar eller höhäckar till kaniner. Här kan du hitta en helt unik matskål för kaniner. Här är vårt urval av roliga, söta och miljövänliga foderskålar och höhäckar för kaniner. Vi har även en dricksflaska för kaniner eller en vattenautomat om din kanin inte vill dricka ur en vattenflaska.

Vi har precis startat upp kaninbutiken så vi får in mer saker i butiken hela tiden. Så kom tillbaka regelbundet för att se det växande urvalet av föremål för din kanin.

Matskålar för kaniner

Kaninmatskålar i många olika storlekar, material och utföranden. Vi har ett brett utbud av olika kaninmatningsskålar. Här hittar du bl.a. bambu kaninskålar. Eller vad sägs om en riktigt söt porslinsskål med kaninmotiv. Det finns även matskålar med inbyggd vikt om du till exempel har en överviktig kanin och vill mäta hur många foderpellets den går åt. Det finns något för alla som passar din stil.

Miljövänliga kaninskålar

Våra miljövänliga kaninskålar finns i 3 härliga färger; ljusblå/grå, beige och svart. De är hårdare än skålar av vanlig plast. Kaninmatningsskålar i bambu är starka och hållbara och kan diskas i diskmaskinen.

Dricksflaska för kanin

Behöver en kanin dricksflaska. Vi har några olika fina och praktiska vattenflaskor. De är smarta eftersom det inte kan komma ner smuts i vattnet som det kan med vattenskålar. Å andra sidan kommer det inte så mycket vatten ur en vattenflaska som din kanin kan dricka ur en skål. Så om din kanin inte dricker tillräckligt är det bäst med en vattendispenser eller en skål med vatten. Att få din kanin mycket vatten är en dricksflaska för kanin.

Hökanin

Behöver du en kaninhöhäck? Vi har ett brett (kommande) urval av olika höhäckar för kaniner i olika storlekar och material. Så du kan anpassa höintaget efter dina behov. Kom ihåg att kaniner gillar att göra pölar där de äter sitt hö. Ute i naturen lägger de gärna sina bollar medan de betar utanför grottan. Dels bråkar de inte med avföringen inuti och då markerar det också deras revir. Vi har även några alternativa höhäckar i form av höpåsar som är gjorda av tyg.

Är det farligt för kaniner att ha en öppen höhäck

I vissa forum i Tyskland ska det enligt uppgift vara farligt för kaniner att ha en höhäck öppen ovanför. Vi vill såklart inte sälja något som är farligt, då vi älskar kaniner. Det är därför vi har gjort denna kaninbutik. För vi vill det bästa för alla kaniner.

Av denna anledning har vi skrivit till 3 olika veterinärer som alla har en fortbildning med inriktning mot kaniner. För vi vill inte heller bara följa varje trend som florerar på nätet. Dessa 3 kaninkunniga veterinärer får många kaniner genom sin praktik.

Vi frågade dem om de anser att det kan vara farligt för kaniner att ha en höhäck som är upphängd på ett galler och är öppen upptill. Sådant man kan köpa i vilken djuraffär som helst. Och om de någon gång har haft en kanin i sin praktik som har skadats av att ha hoppat upp i en höhäck, och eventuellt brutit ben eller något i en sådan.

Ingen av de tre läkarna har någonsin haft en kanin inne med skador på grund av en höhäck. En av veterinärerna jobbar också på ett djurinternat, och får in många räddningskaniner. Hon har sett många konstiga skador, men aldrig från en höhäck.

Naturligtvis kan allt vara potentiellt farligt, så självklart måste du ta bort höhäcken om din kanin skulle hoppa in i den.

(Observera att vi ställde samma frågor angående selar. Se gärna under avsnittet om kaninselar och koppel)

Kärlek

Free The Bunny