Kaninleksaker och aktivering

Visar alla 8 resultat

Kanin leksaker
På den här sidan hittar du vårt urval av kaninleksaker och kaninaktivitetsleksaker. Vi har ett stort urval av tillbehör till kaniner. Till exempel är en kanintunnel ett måste eller vad sägs om en fin grävlåda för din kanin. Kaninaktivering kan vara kaninleksaker som att kasta eller något de kan gnaga på.
Kanin aktivering
Det är viktigt att kaninen aktiveras så att den inte blir uttråkad och börjar gnaga på oönskade saker hemma. Kaninaktivering kan till exempel vara något de kan gnaga på, gräva i eller sniffa runt i och leta efter godis.
Kanin leksaker
Vi har ett brett urval av olika kaninleksaker. Till exempel kasta leksaker, som består av ringar med små hängen som skramlar när de kastas runt med den. Och träsaker med naturliga sladdar kan det gnaga på pussel runt med. Eller små skålar du kan stapla och lägga små godisar i.
Gräva låda kanin
Här kan du också se våra olika versioner av grävlådor, med olika grävmaterial för din kanin. Det är ett naturligt och instinktivt behov som din kanin måste gräva. I naturen gräver de korridorer och grottor i marken eftersom de lever under större delen av sin vardag. Så hitta din favorit grävlåda för din kanin här.
Kanin tunnel
Vi har också ett fint urval av tunnlar i olika material du kan välja mellan. Kaniner älskar att springa genom en bra kanintunnel.
Kanin aktivitet leksaker
Det är en bra idé att aktivera din kanin så att den inte blir uttråkad. Håll ett urval av leksaker liggande. Ge kaninen lite av leksaken, och efter ett tag, när den inte visar något intresse för det längre, göm den igen. Ta ut den igen efter några veckor och den är som ny igen.
Kaninleksaker
Vi älskar att hitta nya saker till kaninbutiken, så vi får in fler grejer i butiken hela tiden. Så titta in regelbundet och se det växande utbudet av kanintillbehör och kaninleksaker för din kanin.

Vänliga hälsningar

Befria kaninen