Kaninburar och inhägnader

Visar alla 12 resultat

Kaninburar och kaninhöljen
Om du letar efter stora kaninburar eller snarare kaninhöljen så är du på höger sida. Här har vi kaninburar till salu som du kan sätta ihop på många olika sätt. Kaninburar för inomhusbruk eller en kaninbur för utomhusbruk. Du kan också bygga din egen kaningård. Här är allt du behöver stil för att hålla din kanin inomhus.
En traditionell inomhus kaninbur – nej tack
Vi har valt att inte sälja traditionella gnagarburar för kaniner på denna sida. Så du kommer inte att kunna hitta dem. Burarna är helt enkelt alldeles för små för att kaninen ska ha ett bra liv i en sådan inomhuskaninbur. Och vi rekommenderar också att du stänger kaninen inuti buret.
Kanin bas
En kaninbas är kort sagt där kaninen har alla sina saker. Det är här det oftast sover, äter och gör pölar. Vissa har en bur eller inhägnad med toalett, sovplats och matskål. Vissa har ett trähus inrett med sovplats och andra har bara ett hörn i vardagsrummet.
Stora kaninburar inomhus
Våra stora kaninburar för inomhusbruk, med undantag för en enda bur, räcker närmare inhägnader. Botten och toppen ingår inte i dessa kaninhöljen. De kan ställas in på olika sätt. Du kan rada upp dem i en fyrkant eller rada upp den i en avlång form eller så att de följer ett hörn. Beroende på hur det bäst passar in i din heminredning.
Kanin gård
Om du förvärvar 2 eller kanske till och med 3 höljen kan du göra en stor inomhuslöpningsgård för dina kaniner. Om du av någon anledning inte vill ha en helt fri kanin i lägenheten eller huset, kanske av säkerhetsskäl eller på annat sätt. Då kan vi rekommendera att göra en stor kaningård i vardagsrummet eller någon annanstans i huset, där kaninerna kan ha gott om utrymme att frolica på. Här kan du göra många små hus, gömställen och tunnlar. Men kom ihåg att ta ut kaninen varje dag ändå. På så sätt kan du hålla delvis fria kaniner.
Inomhus kaninbur för gratis kanin
Vi har stora burar och inhägnader så att du kan hålla en helt eller delvis fri kanin. Det vill säga att du kan hålla kanin i ett stort hölje med utgång varje dag eller ha helt frigående kanin i huset. Det är inte bara trevligt för kaninen att ha mycket utrymme, men du får också så mycket mer nöje av ditt djur.

Vi erbjuder burar som ska lämnas öppna för det mesta så att din kanin blir en del av familjen. Men det kan vara skönt för kaninen att ha en ledig plats där den känner att den kan ha ostörd tid för sig själv, det minskar stressen om man till exempel har barn. Därför erbjuder vi kaninbaser i form av höljen.
Kanin inomhus
Vi har hållit kanin inomhus i många år. Vi hade en fri kanin som inte hade någon bur utan bara ett hörn med sina saker tidigare. När vi har fått vår lille son har vi dock en inhägnad i vardagsrummet, som alltid är öppen. Höljet är en barnfri zon där kaninerna har vila.
Kaninbur utomhus
Behöver du en kaninbur för utomhusbruk. Vi har också några olika burar för användning i trädgården. Utomhus kaninburar och inhägnader av olika slag, för användning på en fin solig dag ute i trädgården. Kom ihåg att din kanin alltid ska stå i skuggan och att de kan gräva sig ur höljen om de står länge obevakade. Så ta alltid in din kanin på natten, också för att skydda mot rovdjur.
Kaninutrustning för buret
Kom ihåg att burarna för kaniner måste ha en kanintoalettbricka. De måste ha en plats med sängkläder där de kan gå på toaletten. Vi har några brickor för buret i olika storlekar. Det är också en bra idé att skydda golvet i höljet med till exempel tvättbara trasmattor eller linoleumgolv. Kanintassar är avsedda att gå på mark och gräs, de kan mycket väl skadas genom att bara ha ett hårt trägolv att gå och ligga på.

Vi utökar ständigt sortimentet i vår kaninbutik, så kom förbi med några få gånger och se roliga och söta nyheter för kaniner.

Vänliga hälsningar

Befria kaninen