Kaninbasinredning - Möbler

Visar alla 15 resultat

Rabbit Base Decor – Möbler för ett sött kaninhem
Kaninbasdekor med läckra söta möbler för kaniner. Letar du efter unika kanin saker är du på rätt plats, här är allt du behöver för inredningen av kaninburar. Till exempel vår populära kaninbädd med sängkläder, kaninhus och andra tillbehör till kanin.

Vi får ständigt nya saker till vår kaninbutik. Titta in på sidan med jämna mellanrum och kolla in vårt växande sortimentet av varor till din kanin. Också mer kaninmöbler.
Kanin bas
På denna sida har vi allt du och din kanin kan vilja ha från inredningar för en trevlig kanin hem. Speciellt saker för gratis kaniner som bor fritt i lägenheten och som har en kaninbas i form av till exempel ett hölje med alla kaninens saker.

Här hittar du våra egentillverkade kaninhus och möbler i gnagfritt trä från naturmaterial.
Kanin bur layout
En bas för kaniner är till exempel en stor kaninbur eller inhägnad där kaninen fritt kan gå in och ut ur, och som är kaninens territorium. Här har kaninen sina saker som ett hus, en grävlåda, en toalett och dess foder. Vi bryr oss mycket om att hitta och göra söta saker till inredningen. Då dekoren av kanin bur blir kul med alla söta rabbitinting du kan hitta.
Kaninhus
Vi har gjort ett antal kaninhus själva, eftersom vi själva saknade några möjligheter på marknaden att köpa söta hus till kaniner. Kaniner älskar också tunnlar, så vi har gjort ett hus – tunnelsytem för dvärgkaniner.

Dekorera din kanin bas med trämöbler speciellt gjorda för kaniner. T.ex. Ett hus med kaninöron. Vi gör egna grävlådor och hus med tunnlar emellan. Då kan du bygga din egen lilla by för dina kaniner.
Kanin säng
Vår kaninsäng som vi får gjorda själva är otroligt populär. Vi designar också kaninsängkläder för detta.
Giftfria kanintillbehör
Alla våra kanintillbehör är gjorda av giftfria säkra material, så du kan säkert ge den till din kanin. All färg som används under tillverkningen är naturligtvis också utan toxiner. Alla våra möbler är gjorda för inomhusinredning av kaninburar eller kaninrum, som är säkra att använda för människor. Alla trä saker är gjorda av hårt trä som din kanin inte kan gnaga i bitar.
Här på sidorna finns kaninmöbler som:

Kaninhus
Kanin säng
Gräva lådor
Tunnlar
Kuddar för husen
Sängkläder till kaninsäng

Gratis Kanin
Vi har våra ursprungliga Free The Bunny-möbler för gratis kaniner. Här kan du hitta stora trähus och monteringsset i form av trägrottor som kan monteras ihop med svarta stämapparater på oändlig mängd olika sätt som kan anpassas till alla livssituationer. Perfekt kanin bas. Beroende på hur mycket utrymme din kanin ska ta upp i vardagsrummet. Den simulerar grottor och tuneler vilda kaniner har under jord.

Få en söt kanin hem för inomhuskaniner.

Vänliga hälsningar

Free the Bunny