Kanin mattor

Visar alla 12 resultat

Kaninfilt och kaninbur för kaninbas

Här är några kaninfiltar eller kuddar för kaninburar för din kanins bas. Vill du ha ett täcke till en kanin eller ett kaninunderlägg, titta på denna sida.

Kaninfilt

Kaniner ska gärna ha en mjuk yta att gå på för att skydda sina tassar. Kaniner har inte mjuka trampdynor som hundar och katter, så de bör ha täcken där de vistas mest. Till exempel i kaninbasen. Kaniner kan annars drabbas av tasssår.

Vetbed för kaniner

Vetbed är egentligen gjord för hundar, men de är också superbra som kaninunderlägg. Vi har vetbed-bitar i olika färger. De är megamjuka och fluffiga. De kan tvättas i 30 grader och lufttorkas. Vetbed är ett täcke för kaniner som transporterar bort fukt från kaninen och håller den torr.

Bas för kaninbur

Vi har även ett antal andra mattor för kaniner. Vi älskar kanindekor, så det kommer att finnas ett skiftande sött urval av kaninburmattor till basen.

Kudde för kaninbur

Vi har våra ursprungliga Free The Bunny möbler för frikanin. Du hittar den under Kaninbase dekor i menyn. Förutom mattor och vetbed för kaniner kan du hitta stora trähus och samlingsset i form av grottor av trä som kan sättas ihop med svarta tunnlar på oändligt många olika sätt. Perfekt för ditt kaninhägn. Du kan självklart även hitta inhägnader och stora burar här på sidan där du kan lägga din nya bas för kaninburar.

Täcke för kanin

Skapa ett sött kaninhem med din nya kaninfilt.

Kärlek

Free The Bunny