Kanin Grottor, korgar och kuddar

Visar alla 11 resultat

Kaningrottor, korgar och kuddar – Sova / mysiga saker för kaniner

Mysigt kanintillbehör säljes. Behöver en mjuk kaningrotta, kaninkudde eller kaninkorg. På den här sidan har vi saker för kaniner i form av söta och mjuka små grottor eller kuddar, så din kanin verkligen kan drömma sött. Vi har även en kaninsoffa. Fyll din kaninbas med mysiga kaninsaker.

Vi har precis startat kaninbutiken, så vi får in fler saker i butiken hela tiden. Så kolla in med jämna mellanrum och se det växande utbudet av kuddar, korgar och grottor för din kanin.

Kaninpulver

Behöver en kaninkudde. Vi har många hitta mjuka och hårda kuddar för kaniner. Prisvärda kuddar eller kisskuddar. Vi har även några kaninkuddar i egen design. Eller vad sägs om en kaninsoffa.

Kaninkurva

Här kan du även hitta en mjuk kaninkorg. Vi har många billiga och mjuka korgar för kaniner. Vi älskar kanindekor, så utbudet är stort.

Kaningrotta

Hitta ditt nya mjuka kaninhåla på denna sida. Det är bra att ha flera grottor för sina kaniner så att de kan gömma sig på olika ställen i huset.

Dekorera din kaninbur

En bas för kaniner innehåller förstås även en bricka för toaletter. Vi har stora burar och inhägnader här, där din kanin kan ha alla sina saker. Då blir det kul att dekorera kaninburen med alla söta kaninsaker i form av grottor och korgar man kan hitta.

Mysiga kaninprylar till basen

Gör en mysig kaninbas med kaninsaker som hus, grottor, kuddar, en grävlåda, toalettbricka och matskålar. Här hittar du saker till kaniner som främjar myskänslan och med massor av söta mönster som passar in i ditt hem.

Saker för kaniner du hittar på den här sidan

  • Kaningrottor
  • Kaninkuddar
  • Kaninkurva
  • Soffa för kaniner

Kanintillbehör till salu här i butiken

Vi har våra ursprungliga Free The Bunny möbler för frikanin. Du hittar den under Kaninbase dekor i menyn. Förutom grottor för kaniner, kuddar och korgar för kaniner kan du hitta stora trähus och monteringssatser i form av trähus som kan monteras ihop med svarta tunnlar på oändligt många olika sätt. Perfekt för din kanins bas. Den simulerar kaningrottor och tunnlar som vilda kaniner har under jorden. Vi har massor av kanintillbehör till salu avsedda endast för frikanin.

Ta med en söt kanin hem för inomhuskaniner.

Kärlek

Free the Bunny