Kanin Godsaker, örter och kosttillskott

Visar 1–15 av 17 resultat

Kaningodis, kaninörter och kosttillskott

På den här sidan hittar du nyttiga kaningodis för belöning, kaninmellanmål och kanintillskott. Hitta ett nyttigt kaninmellanmål här, eftersom vi inte säljer något med socker, honung, yoghurt eller syntetiska tillsatser. Endast rena naturliga hälsosamma godsaker och örter.

Hälsosamt mellanmål för kanin

Alla vill vi ge våra söta kaninsnacks, och här har du möjlighet att välja bland en massa läckra och nyttiga delikatesser utan vete och socker. Vi väljer bort alla de många godsaker för kaniner som finns på marknaden, som innehåller skadliga tillsatser och socker, så att du säkert kan hitta din kanins favoritgodis på denna sida. Hälsosamt mellanmål för kanin.

Kaninörter

Därför har vi valt att ha många kaninörter för kaniner i vår butik: Våra husdjurskaniner har samma DNA som vilda kaniner. Därför har de också samma näringsbehov. Vilda kaniner äter olika gräs och mycket örter, ogräs, gröna löv, blommor och grenar från träd och buskar. Vi har en hel del örtblandningar med blommor här i vår kaninbutik, eftersom vi tror att vid sidan av hö av bra kvalitet är örter helt enkelt något av det bästa du kan ge din kanin. Och våra kaniner älskar örter. Det är bara hälsosam och riktig kaninmat. Och så innehåller de såklart inte socker och spannmål heller.

Kaningodis

Du kan med fördel använda de friska kaningodisarna när du vill träna din kanin. Eller om du bara vill skämma bort din lilla kanin över alla gränser. Alla våra godsaker till kaniner har hälsofrämjande egenskaper och består av växter, utan tillsatser och billiga fyllmedel som till exempel vete. Vi vill bara ha nyttiga kaningodis gjorda av örter och blommor och lite grönsaker.

Naturliga kaninsnacks

Vi säljer uteslutande naturliga kaninsnacks.

Kaninstipend

På denna sida hittar du även kanintillskott för olika problem. Och kosttillskott för extra hälsofrämjande.

Vi har precis startat upp kaninbutiken så vi får in fler saker i butiken hela tiden. Så kom tillbaka med jämna mellanrum och se det växande urvalet av föremål för din kanin.

Kärlek

Free The Bunny