Kanin

Visar 1–15 av 87 resultat

Kaninbutik – allt i kanintillbehör
Här är vår kaninbutik Free The Bunny som specialiserat sig på att sälja kanintillbehör för gratis kaniner. En kaninbutik som säljer utrustning uteslutande för kanin. Vi hoppas bli den bästa kaninbutiken för din gratis kanin.
Kaninbutik online
På den här sidan hittar du allt vi kan erbjuda till din kanin. Det har varit svårt att hitta coola saker för kaniner och hälsosamma ekologiska kanintillbehör, så vi producerar många saker själva, eller har dem speciellt gjorda för oss. Vi älskar vår kaninshop och vi älskar att själva komma på produkter vi kan tillverka. Men lyckligtvis har vi också hittat några riktigt läckra kaninmärken och produkter för kaniner där ute.
Ny kaninbutik för gratis kanin
Vi har precis startat upp kaninbutiken, så vi får in mer grejer i butiken hela tiden. Titta in på sidan med jämna mellanrum och kolla in vårt växande sortimentet av varor till din kanin.
Utrustning för kanin
På den här sidan kan du kyla utrustning för kaniner som går fritt i huset, fri kanin. Här kan du få en stor kaninbur som används som kaninbas med all din kaninutrustning i, oavsett om det är möbler, grävlåda, tunnlar eller säng. Eftersom vi har haft kaniner i många år vet vi också vad de gillar att leka med, så se vårt stora utbud av aktivitetsleksaker och små grottor. Många produkter av god kvalitet i vår kaninbutik.

Övriga kaninprodukter

I denna kaninbutik kan du också få några av de andra kanintillbehören som alltid ska användas när det finns kaniner i hemmet. Som till exempel toaletter, specialmatskålar och andra lyxprodukter till kaniner.
Kanin webbshop med hälsosamt foder
Vi är väldigt kräsna med de varumärken vi väljer att vara i vår kaninwebshop. Endast de bästa och mest hälsoriktiga branden får plats här. Bland annat säljer vi bara kaninfoder utan spannmål och majs. Och alla våra fodermärken innehåller många olika gräsarter och örter, så du vet att din kanin får en varierad och naturlig kost när du köper pellets här.
Kanintillbehör vi gör själva
Vi gör mycket av våra kanintillbehör själva. Vi har till exempel designat och gjort den berömda kaninbädden med öron, och även sytt sängkläderna till den själva, och mycket av tyget är också vår egen design. Vi gör också olika kaninhus i trä. Till exempel huset med kaninöron eller husen som kan monteras med tunnlar.
Kaninbutik till kaniner som springer fritt inomhus
Vi har gjort kaninbutiken eftersom vi hade svårt att hitta coola saker till våra egna kaniner, så vi började göra några saker till dem själva. Och varför inte göra en kaninbutik. Vi älskar kaniner och har haft frittgående kaniner i hemmet i många år. Dvs. att vår kanin, Ninus, inte har haft någon bur alls, utan bara ett omåde i hemmet, med hans saker. Vi tycker att kaninen ska vara en del av familjen, precis som en hund eller en katt. De har en stor bur, eller rättare sagt, inhängnad. Den är altid öppen men det innebär att de har ett eget ställe där den kan vara i fred, och barn inte kommer åt dem. Se även vårt blogginlägg om kaninhållning och utrustning för kanin. Här hittar du tips och trix till hur du håller din kanin både frisk och glad. Vi vill skapa världens bästa butik till kaniner.

Vänliga hälsningar

Befria kaninen